Is de console-oorlog is voorbij? - Stelling van de dag

  Met het nieuws dat nog meer PlayStation exclusives de overstap maken naar de PC lijkt het einde van de console-oorlog daadwerkelijk hier te zijn. De PC krijgt als het aankomt op console-games namelijk ook al tijden alles uit het portfolio van Microsoft. Nu vrijwel iedere game naar de PC lijkt te komen, doet het voor ons de volgende vraag opwerpen: Is de console-oorlog voorbij?

  Gezien games niet langer exclusief op consoles lijken te verschijnen, lijkt de PC nu het definitieve platform te worden als je iedere game wil spelen. Dit betekent natuurlijk niet dat PC het superieure platform is, maar wel dat het de beste plek is om te gamen als je daadwerkelijk alle games van PlayStation en Xbox ook wil spelen. Microsoft brengt immers al langere tijd exclusives naar de PC en ook Sony lijkt die trend door te willen zetten. Nadat Horizon Zero Dawn en Days Gone naar de PC kwamen, lijkt Uncharted 4: A Thief's End de eerstvolgende game in dat rijtje te zijn.

  Is de console-oorlog is voorbij? - Stelling van de dag

  Wat vind jij van de stelling van vandaag? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn vanavond vanaf 19.00 uur live en dus kun je lekker met Roland de discussie aangaan!

  Een dagelijke stelling

  Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar podcast@xgn.nl. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.