Loki valt enorm tegen - Stelling van de dag

News
woensdag, 23 juni 2021 om 18:00
loki disney plus tom hiddlestonf1623419266
Loki is de nieuwe Marvel-serie op Disney+ en is alweer halverwege haar eerste seizoen. Met drie afleveringen uitgezonden zijn de reacties wat wisselend. Sommigen zijn enorm te spreken over de serie, terwijl anderen de serie niet zo tof vinden. Het doet bij ons de volgende stelling oproepen: Loki valt enorm tegen.
Met de eerste drie afleveringen van Loki onder de riem is de nieuwe Disney+ serie alweer op de helft. Na een aflevering die de serie, haar personages en het plot een beetje op poten zetten, volgde de tweede week een actievolle rit die fans al wat beter wist te verblijden. De derde aflevering lijkt alleen de voet weer een beetje van het gaspedaal te halen als het op het verhaal aankomt, terwijl de filmische techniek juist wel weer straalt.
De wisselvalligheid valt fans hier en daar ook op en met nog maar drie afleveringen te gaan is het de vraag hoe de rest van de serie verloopt. Het doet bij ons de volgende stelling opwerpen:

Loki valt enorm tegen - Stelling van de dag

Wat vind jij tot nu toe van Loki? Zijn de verwachtingen waargemaakt of valt de serie juist tegen? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn donderdag weer vanaf 19:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

Populair Nieuws