Wat is de beste streaming service? - Vraag van de Dag

Article
donderdag, 08 juli 2021 om 18:00
netflix1f1623844084
Vandaag de dag zijn er onwijs veel streamingdiensten. Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, Videoland, Pathe Thuis en ga zo nog maar even door. Je ziet door de bomen van de streamingdiensten het bos niet eens meer. Het doet bij ons de volgende vraag opkomen: Wat is de beste streaming service?
Er zijn zo onwijs veel streamingdiensten. Je zou er bijna duizelig van worden. De vraag is dan ook eigenlijk wat je favoriete streamingdienst is. Tenminste, als je favoriet in ieder geval ook voor jouw gevoel ook de beste dienst is. Iedere streamingdienst heeft wel weer zijn eigen voordeel en gezien de keuze reuze is, blijft het een vrij lastige vraag.

Wat is de beste streaming service? - Vraag van de Dag

Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn morgen weer vanaf 17:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

Populair Nieuws