Wat vinden we van Assassin's Creed Infinity? - Stelling van de dag

News
woensdag, 07 juli 2021 om 18:00
ac valhalla legendary enemyf1616412733
De laatste jaren boekt Ubisoft enorme successen met de Assassin's Creed franchise. De Franse uitgever wil het roer alleen flink gaan omdraaien, wat mogelijk een grote fout is, zo beargumenteren wij in de Stelling van de dag.
Het is geen geheim dat de Assassin's Creed games zeer populair zijn en steeds populairder worden. Assassin's Creed Valhalla is dan ook de bestverkochte titel in de franchise tot nu toe en krijgt zelfs een derde uitbreiding. Je zou dan ook denken dat Ubisoft voorlopig nog wel met de huidige formule door zal gaan. Never change a winning team!
Daar denkt Ubisoft zelf alleen duidelijk anders over, want de Franse uitgever heeft vandaag het bestaan van Assassin's Creed Infnity bevestigd. Het moet een live service game worden dat steeds verder wordt uitgebreid met meerdere tijdsperiodes en karakters. Dit soort ideeën zijn de laatste tijd wel vaker gepresenteerd, maar met weinig succes en vaak ook met tegenzin van de fans.

Wat vind jij van Assassin's Creed Infinity? - Stelling van de dag

Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn morgen weer vanaf 19:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!