Netflix brengt nieuwe Pokémon serie in september

News
donderdag, 08 juli 2021 om 17:30
na 22 jaar is ash ketchum uit de pokemon anime de kampioen 154623 1f1671206888
Netflix heeft bekendgemaakt in september te komen met de gloednieuwe Pokémon serie. Het wordt alweer de 24e editie van de serie, dit keer Pokémon Master Journeys: The Series genaamd.
Pokémon Master Journeys: The Series volgt daarmee Pokémon Journeys: The Series op. Die reeks verscheen in 2020 al op Netlix. Eerst lagen de rechten nog bij Disney XD, maar dat ligt sinds dit jaar anders. De rechten gingen opnieuw onder de hamer waarna Netflix er met de rechten vandoor ging.
Voor Nederland is het alleen nog wel even afwachten. De afleveringen van het nieuwe seizoen gaan namelijk in de Verenigde Staten op 10 september in premiere, maar of het nieuwe seizoen dan ook direct naar Nederland komt is nog onduidelijk. De rechten in Nederland kunnen namelijk anders liggen dan die in de Verenigde Staten.

Pokémon Master Journeys: The Series ook direct in Nederland?

In de VS was het namelijk Cartoon Network die de rechten van de serie lange tijd in handen had, waarna Disney XD de rechten later overnam. Het valt alleen nog te bezien of Netflix de reeks gelijktijdig wereldwijd uit gaat zenden gezien de Pokémon serie in Nederland nagesynchroniseerd wordt.

Populair Nieuws