Dead Island 2 nog steeds in ontwikkeling

News
zaterdag, 12 februari 2022 om 10:00
dead island 2f1644568923
Waar veel fans dachten dat Dead Island 2 nooit meer het licht zou zien, maar de vork lijkt nu toch anders in de steel te zitten. De game zou volgens bronnen nog steeds in ontwikkeling zijn.
Het in 2014 aangekondigde vervolg op de serie zou nog steeds op de planning staan voor een release. Dat claimt journalist Tom Henderson in een video. Hij zou contact hebben gehad met mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het spel. Dambuster Studios zou nog steeds achter het project staan. “Het spel zou aardig lopen en binnenkort opnieuw onthuld kunnen worden met een gameplaytrailer” zo vertelt Tom Henderson. De game zou in het vierde kwartaal van 2022 een release kunnen verwachten, al sluit Tom Henderson een release in 2023 ook niet uit.
Volgens hem begint de game in een vliegtuig. Door een zombie-uitbraak crasht het vliegveld in Hollywood. De speler overleeft de crash en moet tussen alle zombies overleven in Los Angeles.

Stilte voor de storm

Het volgende deel in de Dead Island Series, Dead Island 2 werd al in 2014 aangekondigd. De bekende zombiegame maakte zijn debuut met een E3 trailer maar liet al snel niet veel meer van zich horen. Het begon met het verzetten van de release maar de game verdween langzaam maar zeker uit het zicht. De game zou eerst ontwikkeld worden door Yager Development maar die werden door Deep Silver van het project gehaald. In een poging weer terug op schema te belanden nam Sumo Digital de ontwikkeling over. Wat hier precies fout ging is niet bekend maar Dead Silver besloot dat uiteindelijk Deep Silver Dambuster Studios de juiste kandidaat was voor de ontwikkeling van het spel.
  • Bekijk hier de E3 trailer uit 2014!
Na een hoop radiostilte vanaf het team achter Dead Island 2 hadden de meeste fans de game al opgegeven. Er werd gedacht dat de game nooit meer uit zou komen tot nu. Het is lang geleden dat Deep Silver ons iets heeft gegeven in de Dead Island branche, het meest recente deel was de spin-off Escape Dead Island. Dit spel had een hele andere look dan de vorige twee games in de serie en had zijn release in 2014.

Populair Nieuws

Laatste Reacties