Top 5 beste Square Enix E3 2021 aankondigingen

Article
maandag, 14 juni 2021 om 13:00
square enix presents e3 2021pngf1623677963
Afgelopen zondag vond de Square Enix presentatie tijdens de E3 2021 plaats. Hier werden een aantal grote bekendmakingen gedaan over de nieuwste titels die er binnenkort aan zitten te komen. Hieronder vind je de top 5 beste Square Enix E3 2021 aankondigingen!

1. Marvel's Guardians of the Galaxy

Tijdens de Square Enix presentatie heeft Eidos Montreal hun nieuwste Marvel’s Guardians of the Galaxy game getoond. Het is een third-person actiegame waarin je als Star-Lord het team leidt, samenwerkt om slechteriken te verslaan en planeten te ontdekken. Alhoewel het begin en het einde van de game voor iedereen hetzelfde is, biedt de game ook een dialoog-systeem aan, waardoor je toch zelf ook de leiding kan nemen in het verhaal en situaties kan creëren die uniek zijn voor jouw playthrough. Ook kun je in de game de andere Guardians commanderen tijdens gevechten, waardoor je ze verschillende acties kan laten uitvoeren. Naast Star-Lord zijn Gamora, Groot, Rocket en Drax natuurlijk ook van de partij.
De nieuwste Marvel game die tijdens de E3 2021 is getoond, komt 26 oktober dit jaar uit voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.

2. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

In de recente E3 2021 presentatie van Square Enix onthult de uitgever met behulp van een brute trailer Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, een gloednieuwe game in de Final Fantasy-franchise. Voor deze game heeft Square Enix de handen ineengeslagen met Team Ninja en Tecmo Koei. In Stranger of Paradise reizen drie avonturiers af naar de Shrine of Chaos, om Chaos zelf te verslaan, de brenger van onheil en duisternis. De Warriors of Light moeten er alles aan doen om Chaos te stoppen.
In de game ga je de strijd aan in een live-action gevechtssysteem, waar mythische wezens je in de weg zullen staan. De nieuwste Final Fantasy-game komt in 2022 uit op de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC. Ook komt er binnenkort een demo uit voor PS5-spelers.

3. Babylon's Fall gameplay

In 2019 tijdens PlayStation State of Play werd Babylon’s Fall aangekondigd, waar we de eerste teaser van de game zagen verschijnen. Tijdens de Square Enix E3 2021 presentatie konden we na meer dan een jaar eindelijk gameplay beelden zien van de game, die gemaakt is door Square Enix en PlatinumGames.
In de nieuwe gameplay trailer kunnen we een groepje avonturiers in de problemen zien, waar ze door allerlei omgevingen lopen zoals grotten en vulkanische omgevingen. Ook komen diverse gevechten aan bod in de trailer. In de game zal de toren van Babylon een grote rol gaan spelen, die uiteindelijk beklommen moet worden. Looten is een belangrijk element van de game, net zoals het upgraden van je karakter. Ook krijgt Babylon’s Fall eenn abonnementsdienst waarin onder andere upgrades voorbij komen.
Babylon's Fall komt uit voor de PS4, PS5 en PC, waar je je nu op kan geven voor de gesloten beta.

4. Final Fantasy Pixel Remaster

Tijdens de Square Enix E3 2021 presentatie is er aangekondigd dat er maar liefst zes pixel remasters komen voor Final Fantasy 1 tot en met 6, die uitkomen op Steam en mobiele apparaten.
Deze aankondiging is geweldig voor de Final Fantasy-fans, want in totaal bevatten de games maar liefst 200 uur aan gameplay. De games zijn voor de oudere fans onder ons, maar ook voor de nieuwe fans enorm leuk om te spelen. Alhoewel de eerste trailer is uitgegeven voor de pixel remasters, is het nog niet bekend wanneer de zes remakes uitkomen en hoeveel de zes games in totaal gaan kosten.

5. Life is Strange Remastered Collection

In de loop der jaren is er een grote Life is Strange-fanbase opgebouwd, die zich ook kunnen verheugen op Life is Strange: True Colors. Voor de mensen die de eerste game met vreugde hebben gespeeld, komt er goed nieuws. Zo komen er remasters aan voor zowel de originele Life is Strange game als Life is Strange: Before the Storm.
De twee eerste games uit de Life is Strange-franchise zijn enorm goed ontvangen door een groot publiek, waar de games de nodige prijzen hebben ontvangen. De game vertelt het verhaal van Max Caulfield, die met een mysterieuze kracht de tijd weet terug te draaien. De remasters bevatten verbeterde uitdrukkingen voor de karakters en beter uitziende omgevingen. De Life is Strange Remastered Collection komt 30 september 2021 uit, waar de nieuwste True Colors game eerder die maand ook uitkomt.

Andere Square Enix E3 2021 aankondigingen

Andere aankondigingen die zijn gemaakt tijdens de E3 2021 presentatie van Square Enix zijn onder andere Legends of Mana, de Marvel’s Avengers Black Panther DLC genaamd War for Wakanda, Hitman Sniper: The Shadows en Nier Reincarnation.
Voor welke nieuwe titel ben jij het meest enthousiast? Laat het weten in de reacties!