The Outer Worlds 2 release aangekondigd tijdens E3 2021

News
zondag, 13 juni 2021 om 20:16
the outer worlds 2f1623607915
The Outer Worlds 2 release is bekendgemaakt tijdens E3 2021. Bij de Xbox Bethesda E3 Showcase is de game officieel uit de doeken gedaan. De game wordt een next-gen release en komt alleen naar de Xbox Series X en Series S.
Bij de showcase werd een trailer voor de nieuwe game uit de doeken gedaan. De RPG van Obsidian Entertainment is lekker bij de hand en vertelt wederom hoe de makers hun werk doen. Van de game is namelijk nog vrijwel niets klaar. Zelfs het personage niet en dus krijg je alleen een silhouette te zien.
Ook gameplay van het vervolg op de 2019-titel is er nog niet. Alleen de naam van de game is onthuld. Dat wordt namelijk simpelweg The Outer Worlds 2. De game heeft een compleet nieuwe crew, zonnestelsel, maar wel de humor van het origineel. Momenteel is verder alleen bekend dat de game een release krijgt op Xbox Series X/S.

Nog veel meer tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase

Tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase is uiteraard nog veel meer getoond. Zo kwam ook de releasedatum van Starfield naar buiten met een aantal toffe beelden. De game verschijnt in 2022 op een wel hele speciale dag, want op 11 november 2022 komt de game uit. Dat is precies 11 jaar na de release van Skyrim.
Verder werd een gloednieuwe game genaamd Contraband uit de doeken gedaan. Ook Back 4 Blood kreeg een nieuwe trailer. De game komt vanaf de eerste dag uit op Xbox Game Pass.