Update - PS5 kopen? Pre-order kan nu hier!

  Kijk jij door de PlayStation 5 reveal van Sony nu ook zo uit naar de PS5? Dat is begrijpelijk natuurlijk en het liefst wil je gelijk een PS5 kopen. Wij leggen precies uit hoe je alvast die pre-order kunt plaatsen.

  Update 4 - Intertoys kapot?

  Intertoys zou volgens sommige Twitteraars die contact hebben gehad met de site om 9.00 uur vandaag live gaan met haar pre-orders voor de PS5. De website wordt daardoor nu alleen overbelast. Wanneer deze weer herstelt is, blijft nog even vraag. Intertoys laat wel via Twitter weten dat er aan herstel van de website wordt gewerkt.

  10.45 uur: Op Facebook heeft Intertoys inmiddels laten weten dat de pre-orders helemaal uitverkocht zijn. De site zelf ligt nog steeds plat door overbelasting van de servers.

  10.40 uur: Op Twitter laten klanten weten dat telefonische pre-orders nog aangenomen worden en dat bij sommige winkels nog maar weinig pre-orders staan. In Leiden staan er bijvoorbeeld pas negen pre-orders.

  09.51 uur: Intertoys is nu live met haar pre-orders! De site is alleen nog wel overbelast, dus er tussen komen kan moeilijk worden.

  Update 3 - Amazon en Nedgame

  Amazon heeft haar pre-orders voor de PlayStation 5 nu ook gelanceerd. In ons overzicht hebben we de link toegevoegd, zodat je een bestelling kunt plaatsen. Wees er snel bij!

  Bij Nedgame is het daarnaast mogelijk om alvast een pre-order voor de tweede levering te plaatsen. Deze zal begin 2021 pas geleverd worden, maar dan weet je in ieder geval al dat je kans maakt om de console snel te krijgen. Alleen BCC en Intertoys hebben nog niets bekendgemaakt.

  Update 2 - Media Markt doet alsnog online pre-orders

  Media Markt heeft aangegeven geen online pre-orders te verschaffen. In plaats daarvan moet je fysiek naar de winkel toe om een pre-order te plaatsen. Via de telefoon is een PS5 pre-order ook niet mogelijk. XGN heeft contact gehad met de winkelketen en voert een strikt beleid door.

  Enkele uren later komt het bedrijf terug op haar woord, want je kunt nu online ook pre-orderen. Hoewel aangegeven wordt dat de PS5 online is uitverkocht, blijkt het tegenovergestelde waar te zijn. Wie snel is, kan gewoon bestellen via de webshop.

  Update - De pre-orders zijn nu live

  Bij bol.com kun je nú een pre-order voor de PS5 plaatsen. Zodra meer sites live gaan, updaten we dit bericht.

  Oorspronkelijk bericht hieronder:

  Bij verschillende webwinkels is de nieuwe console van Sony al te vinden. Waar je bij sommige winkels al een pre-order kunt plaatsen voor de PS5, zijn andere winkels terughoudender. Voor de pre-orders zijn wel een aantal voorwaarden te vinden. Zo kun je online op het moment een pre-order plaatsen of de PS5 kopen als je er snel bij bent.

  De PlayStation 5 kopen

  Naast de normale variant van de console werd er ook een All Digital Edition van de PS5 onthuld. Hiervan bedraagt de prijs 399 euro, terwijl het standaard model 499 euro kost.

  De PlayStation 5 All Digital Edition kopen

  Waar bij Nedgame de pre-orders momenteel gesloten zijn, kun je bij Game Mania nog wel een pre-order plaatsen. Om de nieuwe console te kopen moet je naar de winkel gaan en daar een aanbetaling van 50 euro doen. Vervolgens wordt je, net als bij Nedgame, op de wachtlijst gezet.

  Afhankelijk van het aantal exemplaren dat geleverd wordt door Sony krijg je de console zo snel mogelijk. Tevens wordt er contact opgenomen met je voor welke console je wil, de normale console of de All Digital PS5.

  PS5 reveal aankondigingen

  Tijdens het PS5 reveal event werden onwijs veel aankondigingen gemaakt. Een overzicht daarvan met alle informatie over het event hebben we voor je op een rijtje gezet. Ook hebben we de PS5 games allemaal in een overzicht gezet.

  Dit artikel is op 17 september 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.