Overzicht: Een PS5 kopen kan nu hier!

News
donderdag, 23 maart 2023 om 8:30
ps5 design 2f1591950588
De pre-order (chaos) rondom de PlayStation 5 is eindelijk voorbij. Hoe kom je dan tóch aan een PlayStation 5? In dit overzicht zetten we alles op een rij rondom een PS5 kopen en waar dit kan!

Update 102 - Eindelijk voorraad

Het heeft even mogen duren, maar de PlayStation 5 voorraad is eindelijk wat stabieler. Daarom kunnen we terug naar het overzicht, zoals je hieronder kunt vinden. Dit is namelijk waar je een PlayStation 5 kunt kopen!
Oorspronkelijk bericht hieronder:
Bij verschillende webwinkels is de nieuwe console van Sony al te vinden. Waar je bij sommige winkels al een pre-order kunt plaatsen voor de PS5, zijn andere winkels terughoudender. Voor de pre-orders zijn wel een aantal voorwaarden te vinden. Zo kun je online op het moment een pre-order plaatsen of de PS5 kopen als je er snel bij bent.

De PlayStation 5 kopen

Naast de normale variant van de console werd er ook een All Digital Edition van de PS5 onthuld. Hiervan bedraagt de prijs 399 euro, terwijl het standaard model 499 euro kost.

De PlayStation 5 All Digital Edition kopen

ps5 play has no limitsf1600106604
Waar bij Nedgame de pre-orders momenteel gesloten zijn, kun je bij Game Mania nog wel een pre-order plaatsen. Om de nieuwe console te kopen moet je naar de winkel gaan en daar een aanbetaling van 50 euro doen. Vervolgens wordt je, net als bij Nedgame, op de wachtlijst gezet.
Afhankelijk van het aantal exemplaren dat geleverd wordt door Sony krijg je de console zo snel mogelijk. Tevens wordt er contact opgenomen met je voor welke console je wil, de normale console of de All Digital PS5.

PS5 reveal aankondigingen

Tijdens het PS5 reveal event werden onwijs veel aankondigingen gemaakt. Een overzicht daarvan met alle informatie over het event hebben we voor je op een rijtje gezet. Ook hebben we de PS5 games allemaal in een overzicht gezet.
0ps5f1600769550

Update 101 - PS5 beschikbaar bij Coolblue

Er is nog meer voorraad beschikbaar in Nederland. Ook bij Coolblue kan je de PlayStation 5 nu halen, dus sla je slag!

Update 100 - Nieuwe voorraad bij MediaMarkt

Als je nog op zoek bent naar een PS5, dan moet je nu bij MediaMarkt zijn. De webshop heeft meerdere pakketten beschikbaar, die je nu direct online kan bestellen.

Update 99 - Nieuwe PS5 bundel bij MediaMarkt

Bij de MediaMarkt is een gloednieuwe PS5 bundel gelanceerd die ook gelijk op voorraad is. Het betreft een bundel waarbij je een PS5 met diskdrive krijgt, een Qware Gaming Headset en Forspoken, de nieuwe open-world game van Square Enix.

Update 98 - Nieuwe voorraad bij Coolblue

Wil je een PS5 kopen met God of War Ragnarok erbij, dan moet je nu zijn bij Coolblue. De webshop heeft namelijk een bundel beschikbaar met de PlayStation 5 en de gloednieuwe game van Santa Monica Studios.

Update 97 - Bundel te scoren bij MediaMarkt

Bij MediaMarkt vind je momenteel een bundel van de PS5 Disc Edition, gebundeld met Forspoken en een gaming headset. Veel MediaMarkt voorraad was de afgelopen tijd alleen in de winkel, maar deze kan ook besteld worden. Zorg dat je erbij bent voor alle voorraad weer weg is!

Update 96 - Veel voorraad bij bol.com

Bij bol.com is momenteel flink wat PS5 voorraad te vinden. Bij de bekende webwinkel van Nederland is de gewilde console van Sony voor de normale 550 euro prijs te koop. Wees er snel bij voordat alles op is!

Update 95 - Nieuwe voorraad bij bol.com

Ben je nog op zoek naar een PlayStation 5? Dan kan je nu terecht bij bol.com. Daar is de console nu namelijk te vinden samen met God of War Ragnarok!

Update 94 - Eindelijk betere voorraad bij MediaMarkt

Bij MediaMarkt zijn PlayStation 5 bundels eindelijk goed beschikbaar. Check hieronder waar je kunt profiteren:

Update 93 - Voorraad bij MediaMarkt

Momenteel kun je weer op veel plekken je slag slaan. Er is namelijk voorraad gesignaleerd bij MediaMarkt. Het gaat om een bundel met verschillende games en accessoires, die bij verschillende filialen is gezien. Online bestellen is helaas niet mogelijk.

Update 92 - Plaats een pre-order bij Nedgame

Bij Nedgame is weer voorraad. Of liever gezegd, er komt voorraad. Je kunt daar nu een bundel van een PS5 Disc Editie, Elden Ring, Horizon Forbidden West en Gran Turismo 7 en een extra DualSense bestellen. Deze wordt als het goed is rond 31 augustus verzonden.

Update 91 - Nieuwe voorraad gespot

Bij MediaMarkt is het weer raak. Er is nieuwe voorraad gespot bij verschillende filialen. Mogelijk heb je nog geluk als je bij de winkel in jouw buurt langsgaat. Check hier waar in ieder geval nieuwe voorraad te vinden waar op 28 juni meerdere bundels werden gezien.

Update 90 - Nieuwe PS5 voorraad bij MediaMarkt

Woon je in de buurt van Zwolle en heb je nog geen PlayStation 5, dan heb je mazzel. Bij de MediaMarkt in de stad is namelijk een nieuwe voorraad aan PS5 consoles geleverd volgens een gebruiker van BudgetGaming. Je kan de console wel alleen in een bundel krijgen met een extra controller, een Qware PS5 Starter Kit, Call of Duty Vanguard en 12 maanden PlayStation Plus.

Update 89 - PS5 voorraad nu bij Nedgame

Bij Nedgame is er nu PS5 voorraad beschikbaar. Specifiek gaat het om de digitale versie.

Update 88 - Coolblue komt weer met een PS5 loting

Het is alweer een lange tijd geleden dat Coolblue een PS5 loting heeft georganiseerd, maar het is eindelijk weer zover. De webshop gaat namelijk binnenkort 1200 exemplaren verloten onder gelukkige deelnemers. Natuurlijk moet je wel voor de console betalen als je hebt gewonnen.

Update 87 - bol.com voorraad razendsnel weg

Bij bol.com was vanmorgen korte tijd een nieuwe lading PS5 consoles te vinden. Deze waren alweer voordat velen de kans kregen om een bestelling te plaatsen. De drop kwam kort voor 8.00 uur 's ochtends, een dag eerder dan bol.com doorgaans haar drops doet.

Update 86 - Nieuwe voorraad bij MediaMarkt

Bij MediaMarkt is het weer raak. Via een nieuwe update van DealBytes is duidelijk geworden dat MediaMarkt Nederland nieuwe voorraad in verschillende winkels heeft. In Amsterdam, Rotterdam en Leeuwarden kun je onder meer een PS5 scoren als je er snel bij bent door naar de winkel te gaan!

Update 85 - Voorraad bij Game Mania

Het lijkt erop dat Game Mania een nieuwe voorraad heeft binnengekregen. Het Twitter-acount PS5 Stock Alerts meldt dat namelijk. De nieuwe exemplaren zijn geleverd aan de winkel, dus je zal zelf langs moeten gaan om een next-gen console te bemachtigen.

Update 84 - Nieuwe voorraad bij MediaMarkt

Er is een nieuwe PS5 voorraaddrop geweest bij de MediaMarkt in heel Nederland. Zo wordt via de PartsBot duidelijk. Check snel het kanaal via deze link om te zien waar de voorraad momenteel te vinden is.

Update 83 - PS5 voorraad bij MediaMarkt Amersfoort

Ben je momenteel in de buurt van Amersfoort en heb je nog geen PS5? Dan moet je nu je slag slaan! Bij MediaMarkt Amersfoort liggen er namelijk een aantal PlayStation 5-exemplaren klaar om gekocht te worden, maar je moet er wel snel bij zijn. Zo heeft ook een redacteur op onze redactie zijn slag kunnen slaan.

Update 82 - Nieuwe PS5 voorraad bij Amazon Duitsland

Als je er snel bij bent, dan kan je nog een PlayStation 5 scoren bij Amazon Duitsland. De webshop heeft namelijk een nieuwe voorraad binnen, maar op = op!
Dit artikel is op 28 februari 2023 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties