The Witcher seizoen 2 hint naar Ciri in Kaer Morhen

News
maandag, 14 juni 2021 om 12:30
the witcher netflixf1623661902
Een paar dagen geleden heeft Netflix een eerste teaser online gezet van The Witcher seizoen 2. Door corona wachten fans van de serie al lange tijd op het vervolg en nu eindelijk komt het een stukje dichterbij. Hoewel de teaser nog niet enorm goed beeld geeft van alles wat we mogen verwachten in seizoen 2 van The Witcher, kunnen we al wel enige dingen zien zoals de zwaarden van Geralt en Ciri in Kaer Morhen.
The Witcher seizoen 2 lijkt eindelijk dichterbij te komen. Het is een tijd stil geweest rondom het vervolg van het eerste seizoen, maar Netflix is nu bereidt om fans alvast warm te maken voor het aankomende seizoen. Tijdens Netflix Geeked is er een eerste teaser gegeven van het tweede seizoen van The Witcher. We krijgen allemaal snelle beelden te zien en een aantal hiervan zijn wel heel opvallend.
Zo is er in een shot te zien hoe Ciri zich in Kaer Morhen bevindt. Een iconische plaats uit de reeks, maar ook een belangrijke plaats. Hier krijgen we ongetwijfeld meer te zien over de School of the Wolf en de training die Ciri te wachten staat.

Lading aan hints naar The Witcher seizoen 2

Netflix heeft dus al een erg grote hint gegeven naar een nieuwe locatie in The Witcher seizoen 2, maar daar komt nog veel meer bij kijken. Op Twitter is Netflix Geeked namelijk lekker los gegaan om alle verschillende beelden uit de teaser nog even aan te kaarten en een aantal ideeën daarbij neer te zetten van wat we mogelijk kunnen zien.
Op 9 juli is het ook een bijzondere dag, want dan krijgen we een eerste Witchercon, waar we mogelijk meer te zien krijgen over The Witcher seizoen 2 en de animatie-serie. Helaas is er op dit evenement geen nieuwe The Witcher game, dat is al bekendgemaakt.

Populair Nieuws