Square Enix onthult Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

News
zondag, 13 juni 2021 om 22:06
20210313 ff originf1623614748
Met een brute trailer onthulde Square Enix een gloednieuwe game in de Final Fantasy franchise: Stranger of Paradise. Deze game speelt zich af in het Final Fantasy universum, maar zal flink duister worden.
Tijdens de E3 2021 werd een gloednieuwe Final Fantasy game onthuld: Stranger of Paradise wordt de nieuwste game in de franchise en zal de eerste Final Fantasy Origin worden. Square Enix heeft voor de game de handen ineens geslagen met niemand minder dan Team Ninja en Tecmo Koei, waardoor een unieke Final Fantasy game zal ontstaan. De game zal, voor zover de trailer ons nu laat zien, ook een stuk duisterder worden dan we van de franchise gewend zijn.
Bekijk hieronder de trailer:

Final Fantasy Stranger of Paradise vertelt een origin verhaal

Stranger in Paradise zal zich focussen op de oorsprong van chaos. In de trailer wordt duidelijk dat de chaos in de game afkomt van een wel hele bekende uit de games: Garland. Hij is zichzelf niet meer, maar is veranderd in Chaos, een brenger van onheil en duisternis. De hoofdpersonen die je onder de knoppen krijgt zijn op hun beurt Warriors of Light die er alles aan doen om Chaos te stoppen.
Dat lijkt de gaan gebeuren op een hele toffe manier voor Final Fantasy, want de gameplay lijkt niet turn based of met magische commando's te zijn zoals in Final Fantasy games eerder het geval was. in plaats daarvan ga je in live-action gevechtssysteem de strijd aan met vijanden die voorbij komen. Onder andere bekende vijanden zoals de bommen, maar ook andere mythische wezens zullen je in de weg staan in de game.
Veel over de game is nog niet bekend, maar we weten wel al dat hij in 2022 naar PlayStation 4, PS5, Xbox One, Series X/S en PC komt. Binnenkort komt er ook al een demo aan voor PS5-spelers.

Nog veel meer tijdens de Square Enix E3 Showcase

Tijdens de Square Enix E3 Showcase is nog veel meer getoond. Zo kwam er een heleboel voorbij over de nieuwe Guardians of the Galaxy game, inclusief een releasedatum. Voor al het E3 2021 nieuws check je onze speciale E3 2021 pagina.