Promo-art toont Thor in Thor Love and Thunder

News
maandag, 14 juni 2021 om 13:30
grootste thor love and thunder geruchtenf1654110874
Onze favoriete god van donder krijgt in Thor Love and Thunder een heel nieuwe look. Eerder deze maand is de productie afgerond en fans krijgen een nieuwe glimp van hoe Chris Hemsworth eruit komt te zien als Thor.
Twitter gebruiker, Lovethundernews, heeft een tweet weten te onderscheppen met een stukje promo-art van de nieuwe aankomende Thor Love and Thunder film. Op de promo-art kunnen we zien hoe Thor er waarschijnlijk uitziet in de film en krijgen we een blik op het titellogo.
Op de promo-art zien we een Thor die niet meer dik lijkt te zijn, net zoals we zagen op de foto toen de productie was afgerond. Verder oogt het alsof Thor een jaren ’80 personage is dat langskomt om je een flinke training-sessie te geven. Dit keer draagt Thor niet zijn iconische harnas, maar draagt hij een los vestje en een t-shirt met de 9 werelden erop. Wat we precies moeten verwachten van Thor in de vierde film, is niet duidelijk, maar aangezien de productie afgerond is hoeven we niet lang te wachten op een trailer.

Andere grote namen in Thor Love and Thunder

We hoeven voor het nieuwste verhaal van Thor ook niet alleen Chris Hemsworth te verwachten. Er komen namelijk een aantal grote namen om de hoek kijken om de film te ondersteunen en deze nog beter te maken. Zo krijgen we waarschijnlijk een aantal personages te zien van de Guardians of the Galaxy, maar ook krijgen we Christian Bale te zien als Gorr the God Butcher.
Wat we dus precies moeten verwachten is niet duidelijk, maar het zal waarschijnlijk weer een spektakel worden en de planning geeft een release aan in mei 2022.

Populair Nieuws