Hades verschijnt mogelijk op PlayStation 4

News
maandag, 17 mei 2021 om 11:30
hades guiaf1628521554
De welbekende roguelike Hades, komt waarschijnlijk aangestormd naar de PlayStation 4. Eerst was de game enkel te verkrijgen op Nintendo Switch en PC, maar daar komt dus mogelijk verandering in, waardoor nog meer gamers kunnen gaan genieten van deze prachtgame.
Het is nog niet heel zeker, maar alles lijkt erop te wijzen dat Hades richting de PlayStation 4 gaat komen. In Korea heeft de game namelijk een leeftijdsclassificatie gekregen voor de populaire console van Sony. Meestal wanneer een game deze classificatie krijgt, zit het er dik in dat de game ook naar het betreffende systeem gaat komen. Hierdoor krijgen de spelers op enkel de PlayStation 4 ook de kans om te genieten van de geweldige roguelike titel.

Classificatie Hades is offline gehaald

Ondertussen is de melding van de leeftijdsclassificatie alweer uit de lucht gehaald, maar dat heeft ResetEra niet tegengehouden. Op de website is een originele screenshot te zien van de melding en er staat dan ook duidelijk bij “PlayStation 4.” De kans is dus aanzienlijk groot dat de game eindelijk een weg maakt naar andere consoles.
Hoewel Supergiant of Sony nog niets officieel bekend hebben gemaakt, wijst alles er dus zo’n beetje op dat Hades naar de PlayStation consoles gaat komen. Eerst was de game enkel te verkrijgen op Nintendo Switch en PC, maar hopelijk binnenkort dus ook op PlayStation 4. Als we dan helemaal mogen hopen en wensen, is er natuurlijk ook een kleine kans dat de titel naar Xbox consoles gaat komen, maar hier is dus nog helemaal niets zeker van.

Populair Nieuws