Square toont nieuwe trailer van Babylon's Fall, komt ook naar PS5

News
zondag, 13 juni 2021 om 21:57
babylons fallf1623614267
Square Enix pakte tijdens E3 2021 uit met een gameplay trailer van Babylon's Fall. In de trailer van de PLatinum Games titel zien we goed wat de sfeer in de game wordt als een aantal avonturiers voor hun leven moeten knokken.
De Babylon's Fall trailer geeft je een eerste blik op de game en de sfeer die je straks kunt verwachten. In de trailer zien we namelijk een groepje avonturiers in de problemen. Ze lopen door allerlei omgevingen zoals grotten vol kristallen en vulkanische omgevingen, terwijl de soundtrack heerlijk zijn werk doet. Ook gevechten komen aan bod in de trailer. Zo zien we ze vechten tegen een groot monster en andere, kleinere vijanden. De toren van Babylon lijkt in dit alles een grote rol te gaan spelen, want die moet tenslotte beklommen worden.

Babylon's Fall komt naar PS4 en PS5

Babylon's Fall komt niet alleen naar de PlayStation 4 en PC, maar ook PS5 bezitters kunnen in next-gen aan de bak met de game. Verder is er een aantal interviews voorbij gekomen met Platinum Games waarbij gemeld is dat looten een groot onderdeel van de game wordt, alsook het upgraden van je karakter. Verder zal Babylon's Fall een abonnementsdienst krijgen waarin upgrades en meer voorbij zullen komen.

Nog veel meer tofs tijdens de Square Enix E3 Showcase

Tijdens de Square Enix E3 Showcase is nog veel meer getoond. Zo kwam er een heleboel voorbij over de nieuwe Guardians of the Galaxy game, inclusief een releasedatum. Daarnaast krijgt Final Fantasy een zestal pixel remasters voor mobiel en Steam. Voor al het E3 2021 nieuws check je onze speciale E3 2021 pagina.