Square Enix kondigt Dragon Quest XII aan!

News
donderdag, 27 mei 2021 om 14:30
dragon quest switchf1582662382
Het 35-jarig jubileum van Dragon Quest wordt groots gevierd door Square Enix. In de laatste livestream om deze verjaardag te vieren kondigde Square Enix niet alleen een aantal spin-off titels aan, maar ook een geheel nieuwe game van serie.
Tijdens de livestream van Square Enix om het 35-jarige jubileum van de bekende Dragon Quest franchise te vieren werd spontaan aan het einde de nieuwe game onthuld. Kijkers kregen de logo en de naam van, Dragon Quest XII: The Flames of Fate, te zien, maar verder niet veel. Square Enix heeft laten weten dat Dragon Quest XII een wereldwijde release krijgt op hetzelfde moment, maar laat niet weten wanneer dit is, of op welke platforms we de RPG mogen verwachten.
Kijk hieronder de gehele livestream terug.

Kleine verandering voor Dragon Quest

Dragon Quest XII: The Flames of Fate krijgt een aantal veranderingen in het vechtsysteem, althans daar hintte de maker van de serie, Yuji Horii naar. Het traditionele turn-based systeem blijft natuurlijk deel van de franchise, maar mogelijk brengen een paar veranderingen in dit systeem weer een heel nieuwe ervaring voor fans van de serie.
Naast Dragon Quest XII: The Flames of Fate zijn er ook nog een lading andere games aangekondigd, maar die worden enkel in Japan uitgegeven. Er komen twee games aan uit de serie die wereldwijd uitgebracht wordt en dat zijn Dragon Quest III in een HD-2D stijl zoals Octopath Traveler. En Dragon Quest Treasures, een spin-off titel met een focus op niets anders dan schattenjagen.

Populair Nieuws