Forza Horizon 5 release bekendgemaakt op E3 2021!

News
zondag, 13 juni 2021 om 20:44
forza horizon 5f1623921368
Groot nieuws voor racefanaten. Microsoft heeft de Forza Horizon 5 release onthuld. We kregen tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase de eerste details van de game te zien. De game zal op 9 november verschijnen en komt bovendien naar Game Pass.
Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase kreeg ontwikkelaar Playground Games uitgebreid de tijd om Forza Horizon 5 aan het publiek te laten zien. Zo werden er meerdere gameplaybeelden getoond en hoorden we alvast wat de ontwikkelaar voor het nieuwste deel in de serie in de planning heeft.

Forza Horizon 5 gaat naar Mexico!

Buenos dias Mexico! In Forza Horizon 5 staat het Noord-Amerikaanse land centraal. Ontwikkelaar Playground Games belooft met Mexico de meest diverse map in de serie te hebben gemaakt. Zo zien we in de gameplay auto’s racen tussen de vele bomen in het regenwoud, over uitgestrekte stranden en door de nauwe straatjes in Guanajuato stad. Daar houdt het plezier nog niet op, want het spel krijgt zelfs een vulkaan, dat gelijk ook het hoogste punt ooit op een map in de Forza Horizon serie gaat worden.
In de trailer zien we onder andere dat we weer op zoek mogen naar geschikte locaties voor nieuwe festivalterreinen en onderweg minigames kunnen spelen waar je bijvoorbeeld zo veel mogelijk Pinatas moet zien te overrijden met je groepsgenoten. Verder krijgt de game een interessant ogende creatieve modus genaamd events lab. Hier gaan spelers hun eigen races, gamemodes en dergelijke kunnen ontwikkelen.

E3 2021 belooft nog veel meer mooie dingen

Naast de Ubisoft Forward show heeft E3 2021 nog veel meer te bieden. Zo staat op zondag niet alleen de show van Microsoft en Bethesda gepland, maar ook show van Square Enix. Daarnaast komt Nintendo nog op dinsdag langs en hebben ook kleinere uitgevers een presentatie gepland. Check ons overzicht voor de volledige planning van de E3 en blijft natuurlijk XGN.nl in de gaten houden voor al het laatste nieuws van de beurs of volg de shows live met ons op Twitch!

Populair Nieuws