Team Fortress 2

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Shooter

  Gemaakt door Valve en uitgegeven door Valve

  Team Fortress 2 Artikelen

  Vijf games waarvan we een Classic versie willen zien - Meer zoals WoW Classic graag!

  Na World of Warcraft Classic zijn veel fans achter gekomen dat oude games nog steeds heel goed kunnen zijn. Zelfs Ninja, een populaire Fornite streamer is naar World of Warcraft Classic overgestapt. Dit doet je toch denken: welke games zouden nog meer een “Classic” versie moeten krijgen?

  Top 10 beste gratis multiplayer shooters voor PC

  Zestig euro betalen voor de nieuwste Call of Duty of Battlefield is niet iets waar iedereen op zit te wachten. Gelukkig zijn er genoeg free-to-play shooters voor op de PC. Wij hebben de top 10 beste gratis multiplayer shooters voor PC voor jullie op een rijtje gezet.

  Beste gratis PC games in 2018 - Van battle royale tot MOBA

  Een game-pc is vrij prijzig. Daarbij moet je nog enkele accessoires aanschaffen, zoals een beeldscherm, toetsenbord en muis. Dan is het fijn om te weten dat er ook hele toffe gratis PC games zijn. Voor een Victory Royale gaan, je personage zo goed mogelijk trainen of een strategische zege behalen; het kan allemaal in de beste gratis PC games in 2018.

  Top 10 beste gratis Steam games - Gratis games van goede kwaliteit

  Gratis games zijn geliefd door iedereen, ook door Steamgebruikers. Daarom hebben wij een lijst met gratis Steam games samengesteld. Hierin benoemen wij games als Trove, Path of Exile en Warframe. De games verschillen van MMO’s tot tank games.

  Top 8 beste virtual reality games van het moment

  De Virtual Reality zit als middel om te gamen nog in de lift. Er komen wekelijks nieuwe ontwikkelingen voor het recent verschenen verschijnsel dat steeds meer opties bieden. Heb of ben jij van plan met de VR te spelen? Bekijk dan snel deze top 8 beste virtual reality games.

  Team Fortress 2 Nieuws

  Team Fortress 2 update brengt een fijne Smissmas en een winter make-over

  Er is een nieuwe Team Fortress 2 update uitgebracht. Dit staat op de website van Team Fortress en op de website van Steam. Alle spelers die gebruik willen maken van de nieuwe features die deze update met zich meebrengt hoeven alleen maar de game opnieuw op te starten. Hier komen vanwege de kerst ook cadeautjes bij kijken.

  Team Fortress 2 update brengt jungle thema

  Er komt een nieuwe Team Fortress 2 update aan. Valve heeft deze aangekondigd, met als hoogtepunt een gloednieuw thema.

  Grote nieuwe Team Fortress 2 patch onderweg

  Valve laat zien dat ze naar de community luistert. De ontwikkelaar heeft via de Team Fortress website aangekondigd dat er een nieuwe Team Fortress 2 patch onderweg is. De patch is gebaseerd op feedback vanuit de community en moet de balans in de game aanpakken.

  Team Fortress 2 multiplayer krijgt competitieve modus

  De shooter van Valve krijgt een nieuwe spelmodus. De Team Fortress 2 multiplayer krijgt namelijk een competitieve modus. Het is een onderdeel van de Meet Your Match update die vandaag officieel is aangekondigd.

  Team Fortress 2 update voegt nieuw event toe

  De nieuwste Team Fortress 2 update draagt de naam Tough Break. De update bevat een heleboel veranderingen, nieuwe content en een gloednieuw event. Dit event draagt de naam Tough Break, en dit evenement loopt drie maanden door.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.