Nieuw Super Mario LEGO-pakket kan nu al vooruit besteld worden

News
vrijdag, 03 mei 2024 om 8:00
the super mario bros movie ov st 9 jpg sd high copyright 2022 nintendo and universal studiosf1681728197
Verzamel jij alles van Super Mario? Dan wil je natuurlijk alles hebben. Het LEGO-pakket dat er nu aan komt heet King Boo’s spookhuis en dat huis valt alvast te pre-orderen.
Tegenwoordig bestaan er LEGO pakketten van allerlei beroemde series, niet alleen qua films en tv-series, maar ook qua gaming. Zo werd een paar jaar geleden Super Mario LEGO gelanceerd en dat is zeer populair. Er zijn al diverse pakketten uitgekomen en er komen ook steeds nieuwe bij.
Op 1 augustus, de zomervakantie van kids, komt King Boo’s spookhuis uit. De set kan nu al vooruit besteld worden voor 74,99 euro zodat het pakket tegen die tijd meteen op de deurmat ligt.
LEGO Super Mario - King Boo's spookhuis - 71436 Image
LEGO Super Mario - King Boo's spookhuis - 71436
EUR74.99
Op voorraad
Koop op bol.

Welke personages zitten er bij de LEGO-set?

De set is uitermate geschikt voor kinderen. Op bol staat de volgende omschrijving: ‘Verken King Boo's spookhuis, neem het op tegen griezelige vijanden en ga op zoek naar de sleutel van de schatkist met deze Nintendo verzamelset’. De personages die bij dit pakket geleverd worden zijn:
·        King Boo
·        Gele baby Yoshi
·        Dry Bones
·        Boo
‘Help ze beloningen te verzamelen uit het muntenblok, het schatkistblok en het sleutelblok, versla de Boo en Dry Bones, gooi King Boo van de tafel op de binnenplaats en open de schatkist,’ is te lezen op Bol.
Het spookhuis in deze set met 932 onderdelen is ca. 18 cm hoog, 23 cm breed en 19 cm diep en kan worden gecombineerd met andere LEGO pakketten.
LEGO is anno 2024 ook helemaal bij de tijd, want via een app zijn er instructies beschikbaar om de bouw te vergemakkelijken.

Nog meer LEGO

Meer weten wat we over LEGO geschreven hebben? Bekijk dan ook eens onze LEGO-pagina, waar je niet alleen aanbiedingen vindt, maar ook leuke LEGO nieuwtjes. LEGO is voor jong en oud en eigenlijk altijd populair.