Update - Kom je niet in Fortnite? Je bent niet de enige

Article
vrijdag, 03 mei 2024 om 13:43
lego star wars fortnite
Dagelijk steken veel mensen nogal wat uurtjes in Fortnite. Maar het lijkt erop dat sommige spelers vandaag problemen ervaren. Er zijn bovengemiddeld veel meldingen van een storing bij de game.

Update - Geen problemen meer bij Fortnite

Het heeft nog even geduurd, maar het aantal meldingen van een storing lijkt definitief te zijn gedaald naar een onopmerkelijk niveau. Wel is de piek in de tussentijd over de 600 heen gegaan. Wat er precies aan de hand was, is niet duidelijk geworden.
Oorspronkelijk bericht:

Het weekend staat voor de deur en is misschien voor jou zelfs al begonnen. Het is geen bijzonder goed weer, dus het lijkt een goed moment om Fortnite op te starten en je daar mee te gaan vermaken. Maar voor sommige spelers lijkt dat plan niet door te gaan: al de hele ochten zijn er veel meldingen van een storing bij de game, zo is te zien op Allestoringen.
Een groot deel van de ochtend kwakkelde het aantal meldingen rond niet niet al te opmerkelijk aantal. Maar in het afgelopen uur stijgen de meldingen alleen maar. Inmiddels is de grens van 500 gepasseerd.
Vanuit Epic Games of de social media-kanalen van Fortnite is er niets over deze problemen gemeld. Gezien het aantal spelers waar de game dagelijks op kan rekenen, lijkt dit vooralsnog een klein probleem. Als het aantal meldingen blijf stijgen, trekt het wellicht alsnog de aandacht van Epic Games. Uiteraard is het niet te hopen dat de game straks helemaal plat ligt.

Star Wars verantwoordelijk voor Fortnite-problemen?

het is mogelijk geen toeval dat Fortnite uitgerekend vandaag wat technische problemen odervindt. Er is namelijk een nieuwe update voor de game, die helemaal in het teken staat van Star Wars. Er zijn bijvoorbeeld verschillende nieuwe skins en in de Battle Royale-modus kun je Chewbacca en Darth Vader tegen het lijf lopen. Een andere highlight is dat er een hele nieuwe Star Wars-versie van LEGO Fortnite wordt toegevoegd.
Het is zeker niet ondenkbaar dat de nieuwe update een bovengemiddeld aantal spelers naar de game trekt. Zeker met een nieuwe modus zijn er misschien spelers die niet zo vaak inloggen die toch komen buurten. Wanneer er meer spelers zijn dan anders, kunnen de servers van een game het lastig krijgen.

Populair Nieuws