Betrouwbare Nintendo-leaker komt met verwarrende tease

News
vrijdag, 03 mei 2024 om 11:00
Het seizoen voor gaming-showcases begint binnenkort en Nintendo-fans hopen ongetwijfeld dat Nintendo iets te melden heeft. Bevestiging van de Switch 2 zou bijvoorbeeld fijn zijn, maar ook de plannen voor het najaar van dit jaar zijn nog onduidelijk. Een bekende Nintendo-leaker komt nu met een tease, maar wat ermee bedoeld wordt is de vraag.
Veel kloppende Nintendo-leaks zijn de laatste tijd van Twitter-gebruiker Pyoro. Deze persoon weet vaak wanneer er een Nintendo Direct in aantocht is en wat erin getoond wordt. Vaak is de manier waarop Pyoro informatie deelt alleen een beetje cryptisch.
Dat geldt ook voor een nieuwe Tweet, want Pyoro plaatst nu een foto van een bijzondere NES-cartridge. Deze werd gebruikt voor de eerste editie van de Nintendo World Championships in 1990. Wat daarmee bedoeld wordt is het onderwerp van veel speculatie.
Het is bijvoorbeeld niet uitgesloten dat de Nintendo World Championships terugkomen: Nintendo heeft het toernooi al eens teruggebracht. Maar sommigen zien iets heel anders in deze tease. De foto maakt namelijk ook de tongen los over de Nintendo Switch 2.

Switch 2 reveal in aantocht?

De Nintendo World Championships-cartridge is namelijk een bijzondere cartridge met een aantal schakelaars, “switches” in het Engels. Om precies te zijn, zijn het er vier, waardoor sommige mensen denken dat de vierde Switch binnenkort wordt aangekondigd. De Switch, Switch Lite en Switch OLED zouden dan de eerste drie zijn en de Switch 2 de vierde.
Anderen denken dat Pyoro hier beweert dat er meerdere modellen van de Switch 2 zijn, zoals er meerdere switches op de cartridge zitten. Uiteraard is het wachten op Nintendo voor duidelijkheid.
Eerder waren er geruchten dat er afgelopen maand een nieuwe Nintendo Direct zou zijn, maar die is uitgebleven. Mogelijk komt er nu één in juni. Dat is natuurlijk ook nog niet bevestigd, want Nintendo bevestigt het bestaan van een Direct meestal maar een dag of twee van tevoren.

Populair Nieuws