Bol stunt met hoge korting op gaming laptops

News
vrijdag, 03 mei 2024 om 9:00
asus rog zephyrus m16f1652355461
Een gaming laptop is normaal niet bepaald goedkoop. Maar nu kan je veel geld besparen dankzij een sale bij Bol.
De laatste jaren hebben gaming laptops enorme stappen gezet. Waar er vroeger speciale videokaarten werden gemaakt voor laptops - een zogeheten M-variant - die een stuk minder krachtig waren dan de normale PC-versies, kunnen ze anno 2024 de echte GPU’s gebruiken.
En dan zijn er ook nog handige features als mechanische toetsenborden, schermen met een hoge refresh rate of een OLED-display, glazen touchpads, dubbele schermen en meer. Maar al die features zijn natuurlijk niet gratis. Hoewel je tegenwoordig een gaming laptop kan krijgen voor een redelijke prijs, lopen de meer high end-modellen op tot exorbitante prijzen.

Hoge korting op ASUS gaming laptops

Het is dan ook geen verkeerd idee om te wachten op een mooie aanbieding of een sale. En die tijd is nu gearriveerd. Bij Bol kan je momenteel namelijk profiteren van hoge korting op ASUS gaming laptops. De korting kan daarbij oplopen tot honderden euro’s en dat geldt ook voor modellen met de nieuwste specs.
Wij hebben hieronder de beste deals voor je op een rijtje gezet.
Bij Bol kan je momenteel ook nog van andere aanbiedingen profiteren. Zo loopt er nu een Select Sale bij de Nederlandse webshop, Daardoor kan je deals scoren op LEGO, games en nog veel meer.

Populair Nieuws