Nieuw op Netflix

  Sinds vrijdag
  Ajeeb Daastaans
  Sinds vrijdag
  Supergirl
  Sinds vrijdag
  Seraph of the End
  Sinds vrijdag
  Why Are You Like This
  Sinds donderdag
  Ride or Die
  Bekijk alle nieuwe Netflix releases

  Laatste Netflix nieuws

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 15)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Is er weer een nieuwe You seizoen 3 teaser?

  De welbekende serie You, is op dit moment maar twee seizoenen lang. Gelukkig weten we dat er een derde seizoen aankomt en na al enorm veel hints en teaser gekregen te hebben, mogen we opnieuw een nieuwe teaser aanschouwen voor de hitserie van Netflix.

  Gaten Matarazzo heeft Stranger Things spin-off idee

  Acteur Gaten Matarazzo, bekend van zijn rol als Dustin Henderson, ziet een Stranger Things spin-off over Dustin en Steve Harrington (Joe Keery) wel zitten. Hoe gaat dat er volgens hem uitzien?

  Netflix serie Bridgerton vernieuwd voor seizoen 3 en 4

  Bridgerton krijgt, bovenop het tweede seizoen, er nog twee seizoenen bij. De Netflix serie was razend populair bij de abonnees. Het was zelfs in het debuut de best bekeken Netflix show ooit. Wat kunnen we nu verwachten van Netflix serie Bridgerton seizoen 3 en 4?

  Tip: Love and Monsters nu te kijken op Netflix

  We moesten een tijdje wachten op Love and Monsters, maar de langverwachte film staat nu eindelijk op Netflix. De film is ook genomineerd voor een Oscar, dus zeker even de moeite waard om te kijken.

  Chadwick Boseman documentaire zal maar kort te zien zijn op Netflix

  Netflix komt komend weekend met een Chadwick Boseman documentaire die wat meer inkijk geeft in het leven van de overleden acteur. Helaas zal de documentaire maar kort te zien zijn bij de streamingdienst.

  Netflix toont Army of The Dead trailer van Zack Snyder

  Het is altijd weer even juichen als we een nieuwe trailer zien van een nieuwe Zack Snyder film. Daarom zijn we ook heel blij dat Netflix besloten heeft om de eerste Army of The Dead trailer online te gooien.

  'Dit is waarom Regé-Jean Page stopt met Bridgerton'

  Acteurs die verbonden zijn aan Bridgerton lijken in de slappe was te zitten, want de Netflix show is een hit en kan veel seizoenen krijgen. Regé-Jean Page stopt er alleen mee en nu is duidelijk waarom.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.