Nieuw op Netflix

  Sinds donderdag
  Mystic Pop-up Bar
  Sinds donderdag
  Thiago Ventura: POKAS
  Sinds donderdag
  El límite infinito
  Sinds donderdag
  Warrior Nun
  Sinds woensdag
  Insidious: Chapter 3
  Sinds woensdag
  Teen Titans Go!
  Sinds woensdag
  Unsolved Mysteries
  Sinds woensdag
  Into the Storm
  Sinds woensdag
  Wrecked
  Sinds woensdag
  RED
  Bekijk alle nieuwe Netflix releases

  Laatste Netflix nieuws

  Gotham season 5 staat nu op Netflix

  Het laatste seizoen van Gotham staat nu op Netflix. Sinds 1 juli heeft Netflix Gotham season 5 op de streamingdienst gelanceerd. Het nieuwe seizoen is tevens het laatste van de Batman-prequel serie.

  Ghislaine Maxwell uit Netflix-docu Jeffrey Epstein: Filthy Rich opgepakt

  Ghislaine Maxwell is opgepakt. Toen de Netflix- serie Jeffrey Epstein: Filthy Rich onlangs verscheen, zochten mensen waarschijnlijk op Google veel naar Maxell. Zij was de vriendin van de beruchte man die nogal onzedelijk te werk ging. Na vier afleveringen bleek zij nog vrij rond te lopen, maar ook voor haar lijkt het nu foute boel.

  Nederlandse Netflix Original ‘Dirty Lines’ gaat over telefoonseks

  Netflix maakt al jaren eigen series, maar Netflix Originals van Nederlandse bodem zijn er nog maar weinig. In 2021 wordt dit aanbod uitgebreid met Dirty Lines. De serie heeft wel een heel opvallend onderwerp. Dirty Lines gaat namelijk over de geboorte van betaalde telefoonseks.

  Eerste beelden duiken op van de nieuwe Cuphead serie

  Netflix heeft op Twitter de eerste beelden laten zien van de teaser voor de nieuwe serie van Cuphead. The Cuphead Show! is gebaseerd op het goed ontvangen spel Cuphead uit 2017. Vorig jaar werd de serie aangekondigd door studio MDHR.

  Tom Cruise had grote invloed op stunts in The Witcher serie

  Eén van de dingen waarom The Witcher serie op Netflix wordt geprezen, zijn de actievolle gevechtsscènes, waarbij Henry Cavill vaak zijn eigen stunts deed. Volgens de acteur was de keuze daarvoor flink beïnvloed door Tom Cruise.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 24)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Stranger Things einde al bekend bij Duffer brothers

  Stranger Things is één van Netflix’ meest succesvolle series. Desondanks is het niet de bedoeling dat de serie eindeloos doorgaat. Sterker nog: de Duffer brothers hebben al enige tijd een einde in gedachten.

  Netflix Cyberpunk: Edgerunners animé onderweg

  Tijdens de Night City Wire stream maakte CD Projekt Red een heleboel nieuwe details van Cyberpunk 2077 bekend. De game kwam niet als enige aan bod. Er komt namelijk ook een animé genaamd Cyberpunk Edgerunners aan die op Netflix te zien zal zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.