Nieuw op Netflix

  Sinds vrijdag
  Loco por ella
  Sinds vrijdag
  The Girl on the Train
  Sinds vrijdag
  Ginny & Georgia
  Sinds vrijdag
  High-Rise Invasion
  Sinds donderdag
  The Mummy
  Sinds woensdag
  Fidibus
  Sinds woensdag
  Ledsaget udgang
  Sinds woensdag
  Lykkevej
  Sinds woensdag
  Elsk meg i morgen
  Sinds woensdag
  Rene hjerter
  Sinds woensdag
  Livet är en schlager
  Bekijk alle nieuwe Netflix releases

  Laatste Netflix nieuws

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 8)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  The Irregulars komende maand op Netflix

  Netflix brengt maandelijks veel nieuwe titels met zich mee. The Irregulars is Netflix’ nieuwste titel, die een twist geeft aan de Sherlock Holmes universum.

  'Tiger King seizoen 2 snel te zien op Netflix'

  Tiger King gooide hoge ogen toen de serie op Netflix kwam. De serie rondom Joe Exotic en zijn dierentuin werd door maar liefst 64 miljoen kijkers gekeken in vier weken en werd in één klap razend populair. Logisch dan ook dat er sprake was van een tweede seizoen. Tiger King seizoen 2 komt nu eindelijk naar Netflix, althans volgens één van de sterren uit het eerste seizoen.

  Netflix laat je aanraders vanzelf downloaden met Downloads For You

  Netflix abonnees met een Android apparaat kunnen voortaan vanzelf series downloaden. Netflix maakt het namelijk mogelijk om aangeraden series vanzelf op het apparaat te laten zetten zodat offline gekeken kan worden met Downloads For You.

  Nieuwe showrunner voor Avatar The Last Airbender Netflix live-action serie?

  De Netflix live-action serie rondom The Last Airbender kreeg even geleden een klap toen de bedenkers ervan opstapten. Nu lijkt het erop dat het lot van de serie gekeerd is. Er zou namelijk een nieuwe showrunner gevonden zijn volgens The Illuminerdi.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 7)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Teaser toont releasedatum Drive to Survive seizoen 3

  Formule 1 fans en Netflix enthousiasten kunnen hun hart ophalen. Seizoen 3 van Drive to Survive is onderweg en Netflix geeft ons al een toffe teaser met een heuze releasedatum.

  Marvel krijgt Punisher en Jessica Jones rechten terug van Netflix

  Marvel is officieel weer de eigenaar van geliefde personages The Punisher en Jessica Jones. De rechten voor film en televisie lagen hiervoor bij Netflix. Hierdoor heeft Disney nu weer rechten voor alle personages die onderdeel uitmaakten van The Defenders.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.