Nieuw op Netflix

  Sinds vrijdag
  Big Mouth
  Sinds vrijdag
  Bhaag Beanie Bhaag
  Sinds vrijdag
  Selena: The Series
  Sinds vrijdag
  Buurman & Buurman
  Sinds vrijdag
  MANK
  Sinds vrijdag
  Star Trek Discovery
  Sinds vrijdag
  The Walking Dead
  Sinds vrijdag
  Kings of Jo'Burg
  Sinds vrijdag
  9 Kere Leyla
  Bekijk alle nieuwe Netflix releases

  Laatste Netflix nieuws

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 49)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Laatste seizoen Vikings slaat Nederland voorlopig over

  Hij komt, hij komt… Het is bijna zover, de absolute ontknoping van Vikings. Begin dit jaar verscheen op Netflix het begin van het zesde en tevens ook laatste seizoen, maar het laatste deel hadden we nog tegoed. Het laatste gedeelte komt deze maand nog online op Amazon Prime, alleen Amazon brengt de serie niet uit in Nederland.

  Elliot Page blijft in The Umbrella Academy

  Dinsdag gaf acteur Ellen Page op Twitter aan voortaan door het leven te willen gaan als Elliot Page, en hij liet weten voortaan met hij of hen te willen worden aangesproken. Daarnaast is er ook nog meer goed nieuws voor Elliot, want hij kan gewoon blijven meespelen in de populaire televisieserie The Umbrella Academy.

  Vikings maker komt met nieuwe duistere serie

  Inmiddels zijn we alweer bij het zesde en laatste seizoen van de Iers-Canadese historische dramaserie Vikings. Oorspronkelijk kwam de serie uit voor de televisiezender History, maar in Nederland is het vooral op Netflix een enorm succes geworden. Helaas is de serie na zes seizoenen alleen tot een einde gekomen (al krijgen we hebben we nog de tweede helft gelukkig tegoed), maar er is vandaag wel groot nieuws! Micheal Hirst is grotendeels de man achter Vikings en laat hij nou bezig zijn met een groot nieuw project. Wordt dit net zo’n succes als Vikings?

  God wellicht veel te zien in Lucifer seizoen 5

  We kunnen natuurlijk allemaal niet wachten op het vervolg van seizoen 5 van Lucifer. Na het grote succes van het eerste deel, wat ook nog eens op een cliffhanger eindigde, proberen we allemaal zo veel mogelijk informatie op te pikken over de tweede helft van het seizoen. Een vraag die we natuurlijk allemaal hebben is hoeveel gaan we Lucifers vader, God, zien in de serie.

  Dit megabedrag vroeg MGM aan Netflix en Apple voor No Time to Die

  Eind oktober was op XGN te lezen dat de nieuwste James Bond film ‘No Time to Die’ bijna naar Netflix was gegaan. De film kon vanwege corona dit jaar niet in de bioscopen verschijnen, dus was MGM opzoek naar een alternatief. Maar dit blijkt uiteindelijk te zijn afgeketst omdat MGM wel erg veel geld eiste.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 48)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  The Queen's Gambit op Netflix is best bekeken miniserie ooit

  Als je The Queen's Gambit nog niet hebt gezien op Netflix wordt het toch echt tijd dat je onder je steen komt kruipen. De serie is namelijk de best bekeken miniserie ooit. Dat meldt Netflix zelf. In een overzicht van de best bekeken series staat The Queens Gambit alleen nog in de schaduw van La Casa de Papel, Tiger King en The Witcher.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.