Nieuw op Netflix

  Sinds vrijdag
  Annie
  Sinds vrijdag
  I, Tonya
  Sinds vrijdag
  Split
  Sinds vrijdag
  2:22
  Sinds vrijdag
  Are We Done Yet?
  Sinds vrijdag
  Kadaver
  Sinds vrijdag
  Rebecca
  Sinds vrijdag
  All Stars
  Sinds vrijdag
  Bending the Arc
  Sinds vrijdag
  Fei Fei en de maan
  Sinds vrijdag
  Paradox
  Bekijk alle nieuwe Netflix releases

  Laatste Netflix nieuws

  Groei abonnees Netflix neemt stevig af

  Dankzij het coronavirus is het aantal nieuwe Netflix-accounts opnieuw gestegen. Het aantal is alleen wel een stuk minder toegenomen dan begin dit jaar. Waar Netflix in het eerste kwartaal van 2020 nog groeide met 15,77 miljoen gebruikers, zijn dat er dit kwartaal naar verwachting slechts 2,5 miljoen.

  'Stranger Things acteur keert terug in seizoen 4'

  Vanaf volgend jaar kunnen we genieten van Stranger Things seizoen 4. Wanneer precies de releasedatum is is nog niet bekend, maar we komen steeds meer te weten over het nieuwe seizoen. Nu is er een foto opgedoken op het Twitter-account van één van de acteurs, wat lijkt op de terugkeer van een bekend personage.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 42)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Gratis proefperiode Netflix nu wereldwijd voorbij

  Slecht nieuws voor de mensen die nog geen Netflix account hebben. De streamingdienst is nu namelijk wereldwijd gestopt met het geven van een gratis proefmaand. Nog maar een paar landen ter wereld konden hier nog gebruik van maken, maar Netflix is nu ook in de Verenigde Staten opgehouden met dit ‘cadeautje’.

  Grootste bioscoopketen van de wereld zo goed als failliet

  Vanwege corona vallen er financieel helaas bijna overal harde klappen. Vooral de horeca en de entertainmentbranche lijden er zwaar onder. Voor de bekende AMC Theaters uit de Verenigde Staten heeft hoogstwaarschijnlijk het laatste uur geslagen. Het appeltje voor de dorst is op en met de huidige ontwikkelingen gaan de American Multi-Cinemas het niet volhouden.

  Netflix blinkt uit tijdens coronacrisis

  De coronacrisis leeft natuurlijk bij iedereen. Alleen sommige partijen hebben hier meer last van dan anderen. Zo voelt Netflix amper iets van de pandemie. Het opnemen van verschillende Netflix-series zou nu juist beter verlopen.

  Update - 'Netflix' Cheer acteur Jerry Harris bekent seks met minderjarige'

  Netflix acteur Jerry Harris, bekend van de nieuwe serie Cheer moest maandag voor de rechter verschijnen. De acteur is namelijk gearresteerd en wordt verdacht van het produceren van kinderpornografie.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 39)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.