Nieuw op Netflix

  Sinds dinsdag
  Mundo Mistério
  Sinds maandag
  Immigration Nation
  Sinds zondag
  Connected
  Sinds zaterdag
  Bakugan: Battle Planet
  Sinds zaterdag
  Interstellar
  Sinds zaterdag
  Prom Night
  Sinds zaterdag
  My Perfect Landing
  Sinds zaterdag
  Jupiter Ascending
  Bekijk alle nieuwe Netflix releases

  Laatste Netflix nieuws

  Netflix laat je sneller of langzamer series en films afspelen

  Netflix zal mensen voortaan de mogelijkheid bieden om te kiezen met welke snelheid zij iets willen afspelen. De snelheid kan gekozen worden met de nieuwe afspeelknoppen voor de smartphone of tablet.

  Beyond Good and Evil Netflix film krijgt Rob Letterman als regisseur

  Er komt een Beyond Good and Evil film naar Netflix. De film zal live-action en animatie mengen. Rob Letterman, bekend van Detective Pikachu regisseert de film, zo meldt The Hollywood Reporter.

  La Casa de Papel seizoen 5 is het einde van de serie

  Afgelopen week wisten we nog te melden dat La Casa de Papel seizoen 5 eindelijk gestart is met filmen. Nu moeten we dit nieuws helaas opvolgen met wat mindere melding. Seizoen 5 van de Netflix serie zal een einde aan de overval brengen en de serie een einde geven.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 29)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Netflix en Ubisoft werken aan Splinter Cell anime serie

  Netflix heeft al eerder adaptaties van games gemaakt met The Witcher en Castlevania, maar daar lijkt het niet bij te blijven. Volgens Variety in de streamingdienst namelijk bezig met een anime serie van Tom Clancy's Splinter Cell.

  El Profesor bevestigt start opnames La Casa de Papel seizoen 5

  De opnames van La Casa de Papel seizoen 5 zijn begonnen! El Profesor bevestigt dit zelf via een post op zijn Instagram account. Op de foto is El Profesor duidelijk in de studio van Vancouver Media aanwezig, natuurlijk wel mét mondkapje.

  'Release The Witcher seizoen 2 zal nog ruim een jaar op zich laten wachten'

  De pre-production van The Witcher seizoen 2 is weer van start gegaan, maar dat betekent niet dat we snel kunnen genieten van het nieuwe seizoen op Netflix. Naar verwachting zal het nog ruim een jaar duren voordat seizoen 2 klaar is.

  Netflix gaat nieuwe The Witcher spinoff maken

  Dat The Witcher een extreem populaire serie voor Netflix is, blijkt wel weer. De streamingdienst heeft vandaag bekendgemaakt dat er een nieuwe spinoff-serie in de maak is. Deze speelt zich meer dan duizend jaar voor de huidige serie af en heet The Witcher: Blood Origin.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.