Nieuw op Netflix

  Sinds vrijdag
  Arena
  Sinds vrijdag
  Unsane
  Sinds vrijdag
  L'ombrellone
  Sinds vrijdag
  Army of the Dead
  Sinds vrijdag
  La Stanza Del Vescovo
  Sinds vrijdag
  ¿Quién mató a Sara?
  Sinds vrijdag
  Hating Peter Tatchell
  Sinds vrijdag
  The Last Days
  Sinds vrijdag
  Cercando Valentina
  Bekijk alle nieuwe Netflix releases

  Laatste Netflix nieuws

  De finale van Stranger Things is al in de maak

  Het is alweer een tijdje geleden dat we het derde seizoen te zien kregen van de Netflix-hit, Stranger Things. Hoewel we nog steeds moeten wachten op een seizoen vier en een releasedatum hiervan, is Netflix wel al druk bezig met het afronden van de serie.

  Steven Spielberg gaat samenwerking aan met Netflix

  De filmstudio van regisseur Steven Spielberg Amblin Partners slaat de handen ineen met Netflix. Zo hebben de twee bedrijven een nieuwe deal gesloten, waarmee de studio van de beroemde regisseur nieuwe films gaat produceren voor de streamingdienst.

  'Opnames The Crown seizoen 5 zijn van start gegaan'

  Afgelopen jaar hebben we kunnen genieten van The Crown seizoen 4, waar we het jonge leven van Prinses Diana en de heerschappij van Margaret Thatcher konden zien. Nu lijkt het erop dat de opnames van The Crown seizoen 5 recentelijk zijn gestart, ondanks diverse casting problemen.

  'Lupin Part 3 bevat een Sherlock Holmes-type'

  De eerste twee seizoenen van Lupin houden heel Netflix in hun greep en dat houdt voorlopig nog niet op. Hoewel we pas net het tweede seizoen van het bloedstollende verhaal kunnen bekijken, is Netflix al druk bezig met een derde deel in de reeks. Dankzij een Sherlock Holmes-achtig personage krijgen we daarin misschien het meest spannende kat-en-muisspel ooit te zien.

  DC Titans seizoen 3 teaser toont The Joker

  Het nieuwe seizoen van DC Titans is onderweg en daar hoort natuurlijk een DC Titans seizoen 3 teaser bij. Uit de teaser wordt duidelijk dat we een verschijning van niemand minder dan The Joker mogen verwachten.

  Nederlanders zijn steeds meer op meerdere streamingdiensten geabonneerd

  Het is geen geheim dat streaming steeds populairder wordt en er verschijnen dan ook steeds meer verschillende diensten. Ten opzichte van vorig jaar is er dan ook een stijging in de hoeveelheid Nederlanders die een abonnement heeft voor meerdere diensten.

  Netflix' Assassin’s Creed serie vindt schrijver

  In 2020 is aangekondigd dat er een Assassin’s Creed serie naar Netflix komt, waarvoor de streamingdienst samenwerkt met Ubisoft. Lange tijd is er niks naar buiten gekomen rond de nieuwe productie, maar nu is er eindelijk nieuws gekomen over de serie. De productie heeft namelijk een schrijver gevonden.

  Netflix ontwikkelt nieuwe Spotify serie over de oprichters

  Netflix is gestart met het ontwikkelen van een nieuwe Spotify serie, waar we een fictief verhaal kunnen verwachten over de oprichters van deze booming app. Daniel Eknis is daar één van, die ook aan bod komt in deze nieuwe serie.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.