Nieuw op Netflix

  Sinds vrijdag
  The Flash
  Sinds vrijdag
  Monster
  Sinds vrijdag
  Milestone
  Sinds vrijdag
  Girl from Nowhere
  Sinds vrijdag
  Jupiter's Legacy
  Sinds donderdag
  Porady Na Zdrady
  Sinds donderdag
  Kurier
  Sinds donderdag
  The Legions
  Sinds donderdag
  Ojciec
  Sinds donderdag
  Szczęście świata
  Bekijk alle nieuwe Netflix releases

  Laatste Netflix nieuws

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 18)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Opnames van Nederlandse Netflix serie Dirty Lines van start

  Met het succes van Undercover en de aankomende Undercover prequel Ferry, boekt Nederland veel succes met diverse Netflix Originals. Nu zijn de opnames van Nederlandse Netflix serie Dirty lines van start gegaan, waar we misschien wel opnieuw mee gaan scoren internationaal. Waar gaat Dirty Lines nu precies over?

  Waarom je nu de Netflix serie Jupiter's Legacy moet kijken!

  Vanaf vandaag staat de gloednieuwe Netflix serie Jupiter’s Legacy op de streamingdienst. De dienst brengt de laatste tijd meerdere grote titels uit, waarvan deze serie de allernieuwste is. Waarom moet je Jupiter’s Legacy nu gaan kijken?

  Nieuwe Division free-to-play game aangekondigd door Ubisoft

  Naast dat er een geheel nieuwe The Division film wordt ontwikkeld, wordt het universum nog een stuk uitgebreid met een nieuwe Division free-to-play game. Dit is door Ubisoft aangekondigd. Wat kunnen we verwachten van de free-to-play game?

  De eerste Stranger Things seizoen 4 trailer is hier

  Stranger Things seizoen 4 is eindelijk hier. De sciencefiction/horrorserie is een enorme hit op Netflix en het is een lange tijd stil geweest over het nieuwe seizoen. Op Twitter is nu de eerste Stranger Things seizoen 4 trailer gedeeld over het nieuwe seizoen, maar die is nog lekker vaag.

  Trending op Netflix: El Innocente, maar wat is het?

  Soms is iets trending op Netflix dat je bij jezelf afvraagt wat het nou is. Vandaag zal dat misschien gaan om de serie El Innocente, want hoewel de serie trending op Netflix is, hebben we nog niet veel gehoord over de show.

  Pokémon-fan? Detective Pikachu staat nu op Netflix

  Goed nieuws voor iedereen die Pokémon-fan is, Detective Pikachu staat namelijk nu op Netflix. De live-action film van de populaire franchise mag je eigenlijk niet missen als fan van het eerste uur.

  Nieuwe beelden van Lupin seizoen 2 onthuld

  Lupin is een ware hit te noemen op Netflix. De serie is door kijkers goed ontvangen en door vele critici enorm goed beoordeeld. We hebben ondertussen al wel een trailer voor het nieuwe seizoen ontvangen en gelukkig krijgen we nu ook weer een extra blik naar het nieuwe seizoen van Lupin!

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.