Nieuw op Netflix

  Sinds woensdag
  The Darkness
  Sinds woensdag
  I Am Not Okay With This
  Sinds dinsdag
  The Intruder
  Sinds dinsdag
  Supergirl
  Sinds dinsdag
  Better Call Saul
  Sinds maandag
  10 Minutes Gone
  Sinds zondag
  Crash Landing on You
  Bekijk alle nieuwe Netflix releases

  Laatste Netflix nieuws

  Dit zijn de beste Netflix series voor jongeren

  Op Netflix is genoeg voor iedereen. Of je nou op zoek bent naar series bomvol actie en spanning of iets romantisch, er is voor ieder wat wils. Een grote doelgroep van Netflix is natuurlijk de jeugd. Gelukkig is er voor hun genoeg om uit te kiezen. Dit zijn momenteel de beste Netflix series voor jongeren om te kijken!

  Makers van ´Game of Thrones´ maken nieuwe Netflixserie

  Makers van Game of Thrones David Benioff en D.B. Weiss hebben een deal van 200 miljoen dollar met Netflix gesloten en mogen een nieuwe serie op Netflix maken. Dit maakte Collider vrijdag bekend. Ook de naam van de nieuwe serie is bekendgemaakt.

  Deze namen zijn onthuld voor The Witcher seizoen 2!

  Er vliegen de laatste tijd een hoop namen rond als het gaat om The Witcher seizoen 2. De castings zijn nog in volle gang maar er zijn ondertussen al een aantal namen van acteurs bevestigd die de cast van The Witcher in het tweede seizoen zullen versterken.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 7)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  5 redenen om uit te kijken naar Lucifer seizoen 5!

  Sommige van jullie kennen hem wel, Lucifer Morningstar. De duivel keert binnenkort weer terug met een laatste seizoen. Veel fans hebben genoten van alle seizoen en Lucifer heeft (met behulp van Netflix) het zeer goed gedaan. En wij hebben redenen om te denken dat ook het volgende seizoen nog beter gaat scoren!

  Schrijver van The Witcher reageert op harde kritiek

  The Witcher is momenteel één van de meest populaire series op Netflix. Er zijn ontzettend veel lovende reacties uitgekomen na het eerste seizoen van de fantasy serie, maar daarbij komt ook wat kritiek kijken. Veel van deze kritiek gaat over de diversiteit in huidskleur. Hier kan Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, auteur van The Witcher, zich niet in vinden.

  Stranger Things wil de grote afgang van Game of Thrones vermijden

  Voor fans en nieuwkomers die de trailer nog niet hebben gezien kan de volgende inhoud spoilers bevatten. Deze week onthulde Stranger Things een trailer voor het vierde seizoen. De bekende serie van Netflix gaat dit jaar weer verder en gaven fans een duidelijke weeergave van wat ze kunnen verwachten. Namelijk de terugkeer van een karakter waarvan iedereen dacht dat hij dood was.

  Eerste Castlevania seizoen 3 trailer is uitgekomen!

  'Evil never stays buried.' Dit zijn de woorden die ons in de nieuwe trailer van Castlevania worden verteld. Netflix heeft afgelopen vrijdag de eerste trailer uitgebracht van het derde seizoen van de succesvolle animatieserie Castlevania. Ook is de nieuwe releasedatum bekend. Castlevania seizoen 3 zal op donderdag 5 maart op Netflix te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.