Nieuw op Netflix

  Sinds dinsdag
  Hannah Gadsby: Douglas
  Sinds dinsdag
  The 100
  Sinds maandag
  Snowpiercer
  Sinds zondag
  Rugal
  Sinds zondag
  Modern Family
  Sinds zondag
  Rick and Morty
  Sinds zondag
  Betaal
  Sinds zaterdag
  J-Style Trip
  Sinds zaterdag
  Dynasty
  Sinds vrijdag
  Selling Sunset
  Sinds vrijdag
  The Lovebirds
  Bekijk alle nieuwe Netflix releases

  Laatste Netflix nieuws

  Stranger Things 4 wordt flink duister

  Hiro Koda, iemand die meewerkt aan de stunts in de Netflix Original serie beweert dat het nieuwe seizoen van Stranger Things flink duister gaat worden.

  The 100 seizoen 7 nu te bewonderen op Netflix

  Op 26 mei 2020 verschijnt het zevende seizoen van The 100 op Netflix. Elke week zal er een nieuwe aflevering komen op het platform.

  Netflix wil binnenkort productie Sex Education seizoen 3 hervatten

  Door het coronavirus kan er momenteel niks worden opgenomen als het aankomt op films en series. Toch hoopt dat Netflix het filmen van Sex Education seizoen 3 weer kan oppakken in augustus.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 19)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Netflix laat laatste trailer 13 Reasons Why seizoen 4 zien

  Het einde van 13 Reasons Why is bijna in zicht. Netflix deelde een video op YouTube waarbij de cast en crew klaar zijn en afscheid van elkaar nemen. Nu is ook de laatste trailer van de serie te zien. In het laatste seizoen komen de studenten weer voor lastige problemen te staan.

  Apple koopt oudere series om de strijd met streamingsdiensten aan te gaan

  Apple zet oudere series op zijn streamingsdienst AppleTV+ om bibliotheken te verbeteren. Zo wil Apple de strijd aangaan met streamingsdiensten zoals Netflix, Amazon, Hulu en Disney+.

  Netflix reageert op Legend of Korra ophef

  Avatar fans in Nederland hebben al een tijdje kunnen genieten van alle seizoenen van Avatar: The Last Airbender die op Netflix zijn geplaatst. Nu kunnen Amerikaanse fans ook alle afleveringen bekijken. Toch is er inmiddels wel wat ophef ontstaan over de populaire serie, voornamelijk over het vervolg genaamd The Legend of Korra.

  Netflix gaat videokwaliteit geleidelijk weer omhoog schroeven

  Door het coronavirus heeft Netflix tijdelijk de videokwaliteit verlaagd van haar films en series. Sinds kort gaat de kwaliteit weer omhoog, maar de streamingdienst doet dat wel in stappen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.