Nieuw op Netflix

  Sinds maandag
  The Big Show Show
  Sinds maandag
  Angry Birds 2
  Sinds zaterdag
  J-Style Trip
  Sinds vrijdag
  Community
  Sinds vrijdag
  Begin Again
  Sinds vrijdag
  La casa de papel
  Sinds vrijdag
  Gumrah
  Sinds vrijdag
  Juliet, Naked
  Sinds vrijdag
  Early Man
  Sinds vrijdag
  Bram Stoker's Dracula
  Sinds vrijdag
  Duniya
  Sinds vrijdag
  Ghost Rider
  Bekijk alle nieuwe Netflix releases

  Laatste Netflix nieuws

  Netflix hitserie Tiger King krijgt een extra aflevering

  De nieuwe documentaireserie Tiger King krijgt nog een extra aflevering die de komende week op Netflix komt. De vrij nieuwe documentaire is sinds 20 maart te zien en spreekt veel mensen aan.

  Netflix kondigt nieuwe datingshow aan

  Love is Blind leek een enorm succes als dating experiment op Netflix. Het succes leverde al gauw een tweede seizoen op. Door het succes van Love is Blind, komt er ook een nieuwe datingshow aan.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 12)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Rick and Morty releasedatum onthult de komst van nieuwe episodes

  Adult Swim heeft met een nieuwe trailer de releasedatum van de komende Rick and Morty afleveringen bekendgemaakt. Het opvallende duo had al vijf afleveringen in het vierde seizoen, maar krijgt er nog vijf bij. Deze vijf afleveringen zullen vanaf 3 mei te zien zijn.

  Netflix Original serie Locke & Key krijgt een tweede seizoen

  Netflix heeft via Variety laten weten dat er een tweede seizoen van Locke & Key aan zit te komen. Het eerste seizoen werd enorm goed ontvangen door het publiek en zo is er besloten dat er een vervolgseizoen moest komen.

  Netflix trekt na één seizoen al stekker uit Netflix Original serie

  Productiemaatschappijen moeten soms moeilijke keuzes maken en dat geldt tegenwoordig ook voor streamingdiensten. Zo heeft Netflix besloten om na één seizoen al te stoppen met de serie Messiah.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 11)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Pretty Little Liars verdwijnt van Netflix

  De geliefde serie Pretty Little Liars werd oneindig veel gekeken op Netflix. Velen hebben de serie zelfs meerdere keren gekeken. De mensen die de serie nog niet gezien hebben, kunnen beter maar snel beginnen, de rechten van de serie worden namelijk niet verlengd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.