Fall Guys crossover met populaire shooter komt vandaag

  Het populaire Fall Guys, dat deze maand gratis is op PlayStation Plus, krijgt later vandaag nog een crossover met een populaire shooter. De scout uit Team Fortress 2 komt namelijk naar de game. Zo kondigt het Twitteraccount van Fall Guys aan.

  Binnen de kortste keren zal de Scout uit Team Fortress 2 zich een weg hebben gebaand naar de in-game Steam-store. Volgens het account van de game zal de crossover op 13 augustus nog aan de game worden toegevoegd. Onduidelijk is nog of de Scout zich ook een weg zal banen naar de PlayStation 4, het andere platform waarop de game (gratis voor PS Plus-leden) beschikbaar is.

  Check hieronder de aankondiging van de crossover.

  Nieuwe outfit voor iedereen

  Wel krijgen alle spelers die de game al hebben door het serverfalen vorige week tijdens de lancering van de game een speciale Legendary-outfit en 5.000 kudos (de valuta van de game). Op deze manier wil ontwikkelaar Mediatonic fans blij maken met een goedmakertje. Doordat de game bij lancering zo populair was, raakte de servers overbelast en konden spelers niet aan de slag met de battle royale-chaos.

  Fall Guys Ultimate Knockout is een gloednieuwe battle royale-game waarin je met 60 spelers verschillende Mario Party-achtige minigames speelt. Uiteindelijk zal één speler overblijven en er met de winst vandoor gaan. De game is in de maand augustus gratis te downloaden voor PlayStation PLus-gebuikers en is tevens op Steam verkrijgbaar.

  Fall Guys

  Verkijgbaar vanaf 4 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.