5 oudere games die nog steeds het spelen waard zijn

Article
woensdag, 04 november 2020 om 18:00
no mans skyf1594934632
In de afgelopen jaren zijn er een heleboel fantastische spellen uitgekomen. Tegenwoordig ligt de lat alleen heel erg hoog. Alle spellen zien er fantastisch uit en als dat niet zo is worden ze minder gespeeld. Dit is natuurlijk enorm zonde, want er zijn enorm veel spellen die er minder goed uitzien, maar absoluut het spelen waard zijn. Vandaag gaan wij vijf spellen af die oud zijn, maar nog steeds enorm goede games zijn.

No Man’s Sky

Hoewel dit spel een beetje een matige start kende, werkte No Man’s Sky zich naar een fantastisch spel toe in de afgelopen jaren. Niet alleen dat, No Man’s Sky is ook nog eens een spel als geen ander. Je hebt toegang tot letterlijk eindeloos veel planeten in een ronduit bizar groot universum.
De beelden die je ziet in No Man’s Sky zijn revolutionair en zoiets heb je gegarandeerd nooit eerder gezien. No Man’s Sky is zelfs zo groot, dat veel mensen niet eens weten dat je met honderden en misschien wel duizenden anderen op één server speelt, omdat je gewoon vrijwel nooit iemand anders tegenkomt.
Nog een reden dat No Man’s Sky het nog altijd waard is om te spelen is dat er een enorme update aan zit te komen, die erg veel nieuwe content met zich mee zal nemen. Het spel zal onder andere nog meer en grotere planeten krijgen en wat soepeler worden om te spelen. Het spel is in de afgelopen vier jaar enorm gegroeid en absoluut het spelen waard.
world of warcraft bfaf1584460406

World of Warcraft

De eerste versie van World of Warcraft kwam al in 2004 uit en al heel snel werd het spel enorm populair. Niet alleen na de release, maar ook 16 jaar later wordt het spel nog enorm veel gespeeld. World of Warcraft is één van de meest gespeelde spellen van het afgelopen decennium en dat is zeker niet zonder reden natuurlijk. In deze magische wereld heb je eindeloze opties.
World of Warcraft is tijdloos en ondanks dat het spel misschien een beetje outdated is, is het nog steeds een enorm goed spel. Alleen dat is in principe al reden genoeg om het te gaan spelen, maar er komt ook nog eens een nieuwe uitbreiding van het spel. World of Warcraft Shadowlands zou eigenlijk in oktober dit jaar uitkomen, maar werd uiteindelijk toch verplaatst. Dit brengt een aantal grote veranderingen en verbeteringen. World of Warcraft is na al die jaren nog altijd een goudmijntje en zal dit nog heel erg lang blijven.
45219 skyrim legendary edition online verschenen

The Elder Scrolls V: Skyrim

Ook Skyrim is erg oud geworden, maar van het spel is voor de rest helemaal niets weg te nemen. Hoewel het er allemaal wat oud uitziet en het spel ook zeker wel glitches kent, is Skyrim nog altijd één van de beste RPG’s die er is. Het verhaal van het spel is zo ontzettend goed, dat het na negen jaar nog altijd absoluut de moeite waard is.
Niet alleen de verhaallijn in Skyrim is fantastisch, maar ook de eindeloze side quests, waarvan een bijna net zo goed zijn als het hoofdverhaal. In Skyrim moet je even aan de looks van de game wennen, maar zodra je er eenmaal in zit, kan je bijna niet meer stoppen. Wij vinden dat je nog steeds niet moet twijfelen, want Skyrim is nog altijd een aanrader. Speel het nu het nog kan!
baldurs gate 3 tentaclef1603454761

Baldur’s Gate 2

Baldur’s Gate spellen zijn heel anders dan de meeste RPG’s, maar doen zeker niet onder van de rest. Ze bieden een fantastische ervaring in een magische wereld. Baldur’s Gate 2 is een unieke game, die ondanks dat het spel al 20 jaar oud is, nog altijd de moeite waard is.
Misschien is de gameplay niet meer zo fantastisch als die van de spellen van tegenwoordig, maar de verhaallijn maakt het spel geweldig. Daarbij is ook nog eens Baldur’s Gate 3 in de maak en is het zelfs al mogelijk Early Access te krijgen op het spel. Dus zodra je Baldur’s Gate 2 gespeeld hebt, krijg je heel snel het vervolg waar anderen al 20(!) jaar op aan het wachten zijn. Wat wil je nog meer?
team fortress 2 update brengt jungle thema 119985 7

Team Fortress 2

Eén van de populairste Steam games van het afgelopen decennium is Team Fortress 2. Deze first person shooter is een enorm gerespecteerd spel onder de PC-gamers en wordt nog altijd veel gespeeld. Hoewel het spel zijn populairste tijd gekend heeft, krijgt ook TF2 nog steeds updates en wordt het dus nog altijd een steeds beter spel.
Team Fortress 2 is een ontzettend unieke shooter, waarin je de mogelijkheid hebt om enorm veel verschillende personages en tactieken toe te passen. Het spel verveelt nooit en dat geeft maar weer aan waarom het na maar liefst dertien jaar nog altijd gespeeld wordt.
Welke andere oude spellen vinden jullie nog steeds fantastisch? Laat het ons weten met een reactie!