Shadow of the Colossus Artikelen

  PlayStation Plus games voor maart 2020 bekend

  Het lekte gisteren al via de Poolse PlayStation site, maar nu is het officieel. De PlayStation Plus games voor maart 2020 zijn bekend. Deze maand krijgen we wat minder games dan afgelopen maand, maar dat mag de pret niet drukken. Wat spelen we deze maand?

  De 10 beste PlayStation games ooit

  Nu de PlayStation 25 jaar bestaat is het tijd om het jubileum goed te vieren. Wij zetten daarom de beste PlayStation games aller tijden op een rijtje. We duiken de geschiedenis in van Sony en zetten de beste exclusieve titels van de verschillende PlayStation consoles op een rijtje.

  10 toffe dieren in games - Voor hen is dierendag een beetje specialer

  Het is vandaag dierendag! Dat betekent dat onze vrolijke huisdieren weer dat ene beetje extra aandacht verdienen. Hier op XGN is dat niet anders, want wij houden ook van dieren. Daarom zetten tien toffe dieren in games voor je op een rij. We trappen af met:

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Top 10 beste action adventure games van 2018

  Dit zijn de beste action adventure games van 2018. 2018 telt nog maar een paar dagen en daarom we blikken terug op dit jaar. Er verschenen in 2018 flink wat toppertjes en in deze top 10 staan de absolute beste action adventure games van het prachtige afgelopen jaar.

  Remastered games en remakes van 2018

  Elk jaar wordt er wel een aantal oudere games opnieuw uitgebracht. Ook dit jaar konden we weer met een aantal echte klassiekers aan de slag op de huidige generatie consoles. Dit zijn de beste remastered games en remakes van 2018!

  Top 10 beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment

  Dit zijn de tien beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment. Nu de koude dagen er weer aankomen en het buiten langer donker wordt, is er meer tijd om te gamen. Deze tien beste PlayStation 4 aanbiedingen geven je weer genoeg te doen de komende maanden.

  Dit vinden jullie de tofste Shadow of the Colossus vijanden!

  Shadow of the Colossus is nu al tijdje uit en kunnen geen genoeg krijgen van het klimmen op al de vijanden. Daarom vroegen wij vorige week wat jullie de tofste Shadow of the Colossus vijand vinden. Dit is de uitslag!

  10 PS2 games die een remake moeten krijgen

  Shadow of the Colossus is sinds kort uit als remake op de PlayStation 4. De game zag in 2005 oorspronkelijk het levenslicht op de PlayStation 2. Welke PS2 games zien we nog meer graag terugkeren in een nieuw jasje op de huidige generatie consoles? Je leest het in deze special!

  Wat is de tofste Shadow of the Colossus vijand? [poll]

  Al sinds 2005 kunnen we aan de slag met deze exclusieve titel van Sony: Shadow of the Colossus, maar sinds gisteren ligt het spel opnieuw in de schappen. Dit keer voor de PS4, waar we weer tegen de verschillende vijanden (colossi) moeten vechten. Dus onze vraag is: wat vinden jullie de tofste Shadow of the Colossus vijand?

  Shadow of the Colossus Review - Cult remake die gelijktijdig imponeert en frustreert

  Je hart bonst in je keel. Voor je vliegt een enorme draak. En jij? Jij bent helemaal alleen. Wie zal overleven: jij of de draak? Deze Shadow of the Colossus review laat je kennismaken met de David en Goliath der games waarbij de monsters uit God of War spontaan verbleken. Want deze remake biedt non-stop gigantische eindbazen om te bevechten!

  Wallpaper Pick februari met Black Panther en Shadow of the Colossus!

  De kortste maand van het jaar is aangebroken. Dat betekent dat het tijd is voor een nieuw achtergrondje op je computer, maar je kunt er dus iets minder lang van genieten deze keer. Wacht dus niet te lang en kies hier een nieuw plaatje voor deze maand in de Wallpaper Pick februari!

  Shadow of the Colossus Remake - 5 redenen waarom we ernaar uitkijken

  Over minder dan een maand komt de langverwachte remake van Shadow of the Colossus voor de PlayStation 4 uit! De game oogt mooier dan ooit en lijkt nog altijd een ongekend meesterwerk te zijn. Hier zijn vijf redenen waarom we uitkijken naar de Shadow of the Colossus remake.

  De 8 grootste E3 2017 verrassingen

  Tijdens de E3 2017 heeft zo’n beetje iedereen uit de game-industrie wel iets nieuws of iets geweldigs te melden. Daardoor zijn er veel E3 2017 verrassingen. Wij zetten de grootste voor je op een rijtje.

  E3 2018 games - Gaan we deze games terugzien?

  Tijdens de E3 worden er tal van spellen getoond die nog lang niet uitkomen. Waarschijnlijk zien we die volgend jaar gewoon weer terug op de beurs. Dit zijn de E3 2018 games die we dan verwachten.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.