Deze nieuwe PlayStation 5 game kost nog geen drie tientjes

News
donderdag, 25 april 2024 om 8:00
teenage mutant ninja turtles mutant mayhemf1699005430
Ben jij ook opgegroeid met vier stoere schildpadden en hun rattenvriend? We hebben het natuurlijk over de Turtles. Er is een nieuwe game uit die je al kunt kopen.
Het is een titel die een beetje onder de radar is gegaan, maar er is een nieuwe Turtles game uit. De game draagt de naam Teenage Mutant Ninja Turtles: Wrath of the Mutants. Een hele mond vol, maar dat gebeurt al snel bij de Turtles vanwege ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’.

Nieuwe game niet voor de volle mep

Het betreft een arcade klassieker uit 2017 die nu opnieuw is uitgebracht. En het mooie nieuws is dat je daar dan ook niet de hoofdprijs voor betaalt. De game is te koop voor de PlayStation 5, PlayStation 4 en Switch voor slechts 29.99 euro.
Het is een beat ‘m up game je samen op de bank met een van je vrienden kunt spelen. De nieuwe versie bevat drie extra levels en zes extra eindbazen en verschilt daarmee dus iets van het origineel. In totaal zijn er dertien eindbazen om te verslaan en uiteraard moet je Shredder ook de baas worden.
De co-op functie wordt ondersteund tot en met vier personen. Benieuwd naar hoe de game eruit ziet? Check dan vooral de trailer.

Populariteit kent geen tijd

De vier helden zijn bedacht in 1984 door Kevin Eastman en Peter Laird en nog altijd mateloos populair. Zo verschijnen er regelmatig games, tv-series, films en is er allerlei speelgoed van te koop, om nog maar te zwijgen over de stripboeken. De combinatie van schildpad en ninja verveelt nog altijd geen moment en wordt van generatie op generatie overgedragen.
Al vragen wij ons één ding af: wie is jouw favoriete Turtle? Laat het ons gerust weten in de reacties hieronder.
Heb je onze rubriek Names Explained al gecheckt?