Bol.com strooit met dikke PS5 korting

News
donderdag, 25 april 2024 om 11:00
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
Bij bol.com is het feest, want daar is een nieuwe uitverkoop van start gegaan. Dit keer in de vorm van retour-deals, waarbij producten die retour gestuurd zijn met korting opnieuw verkocht worden. Daardoor is er dikke PS5 korting te vinden.
Momenteel kun je namelijk de PlayStation 5 Slim - Disc Edition vinden bij de webshop voor 504,40 euro. Dat betekent dat je een kleine 45 euro korting hebt op de console van Sony. Ook zijn Apple's nieuwste AirPods Pro 2 met korting te vinden, net als een Nintendo Switch Oled.
Check hieronder de beste bol.com deals uit de retour-uitverkoop.
Naast de bovenstaande deals zijn er nog veel meer producten die je met korting kunt kopen via de retour deals-actie. Het volledige overzicht kun je hier vinden.

Ook games in de aanbieding bij bol.com

Mocht je liever wat games willen scoren voor een goedkope prijs, heb je ook geluk. In de outlet zijn namelijk ook tal van goede games te vinden, waaronder Bayonetta 3 voor 24,29 euro en Armored Core VI: Fires of Rubicon voor 35 euro.
Uiteraard zijn er ook in deze categorie nog veel meer deals te vinden. Het volledige overzicht daarvan kun je hier vinden.