PlayStation Plus games voor maart 2020 bekend

  Het lekte gisteren al via de Poolse PlayStation site, maar nu is het officieel. De PlayStation Plus games voor maart 2020 zijn bekend. Deze maand krijgen we wat minder games dan afgelopen maand, maar dat mag de pret niet drukken. Wat spelen we deze maand?

  Shadow of the Colossus

  De eerste PlayStation Plus game voor maart 2020 is Shadow of the Colossus. Het gaat om de remake van de game die oorspronkelijk in 2005 naar de PlayStation 2 kwam. Shadow of the Colossus laat je in de huid van Wander kruipen. Deze man reist met zijn paard door een enorm land, op zoek naar enorme reuzen.

  Zijn doel is om een vrouw weer tot leven te wekken, maar daarvoor moet hij het opnemen tegen de 19 gigantische colossi. Als een colossus eenmaal gevonden is, moet deze beklommen en verslagen worden. Het zorgt voor spectaculaire gevechten en een reis door een episch landschap die je niet snel zult vergeten.

  Sonic Forces

  Sony heeft deze maand ook een game, speciaal voor de release van Sonic in de bioscopen, gratis gemaakt. Sonic Forces is namelijk gratis te spelen als je een PlayStation Plus abonnement hebt. In Sonic Forces neem je het wederom op tegen Dr. Eggman die de wereld bijna helemaal overgenomen heeft. Sonic doet dit niet alleen, maar neemt zijn vrienden Tails, Amy, Knuckles en anderen mee. Daarnaast is ook Classic Sonic van de partij en kun je zelfs een geheel eigen personage maken.

  Samen met de bekende SEGA karakters raas je op hoge snelheden door driedimensionale levels, terwijl er aan alle kanten ringen verzameld moeten worden. De levels in de game wisselen af van perspectief, wat de gameplay fris en dynamisch houdt. Hoewel Sonic Forces niet de sterkste Sonic game is, is dit een game om zeker een kans te geven.

  PlayStation Plus games voor maart 2020

  Dit zijn de PlayStation Plus games voor komende maand. Het aanbod is wat minder sterk dan afgelopen maand, toen we met The BioShock Collection en andere games aan de slag mochten. Welke game ga jij deze maand spelen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

  Dit artikel is op 29 juni 2020 bijgewerkt.

  Sonic Forces

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.