Zijn de PlayStation Plus games voor maart gelekt?

  Microsoft heeft al laten weten welke gratis titels Xbox One-eigenaren in maart kunnen spelen, maar de gratis PlayStation Plus games zijn nog onbekend. Mogelijk is daar nu verandering in gekomen door een advertentie.

  Reddit-gebruiker pukki92 viel vandaag iets vreemd op. Op een Poolse website stond namelijk een advertentie voor PlayStation Plus, inclusief de games die in maart gratis te downloaden zijn. De advertentie ziet er geloofwaardig uit en kan goed nieuws zijn voor veel spelers.

  Volgens het lek ziet het er namelijk naar uit dat de PS4-remake van Shadow of the Colossus gratis beschikbaar wordt gesteld voor eigenaren van PlayStation Plus. Een klassieker die er dankzij de remake prachtig uitziet op de console van Sony. De andere game waar spelers mogelijk mee aan de slag kunnen in maart is Sonic Forces. De titel met de blauwe egel kwam origineel uit in 2017.

  Wil je nog profiteren van de gratis deals van februari, dan moet je er snel bij zijn. Tot drie maart kan je namelijk The Bioshock Collection, The Sims 4 en de PSVR game Firewall downloaden. Diezelfde datum zullen ook de nieuwe games online komen om gratis binnen te halen.

  Shadow of the Colossus

  Verkijgbaar vanaf 7 february 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.