Dead Cells

  Uitgebracht voor Switch & PC

  Genres: Actie & platformer

  Gemaakt door Motion Twin en uitgegeven door Motion Twin

  Dead Cells Artikelen

  De 9 beste Nintendo Switch Lite games op een rij

  De Nintendo Switch kan bogen op een enorme keuze aan games, waar onlangs de Switch Lite bij is gekomen. Voor wie vooral in handheld modus speelt is er nu de Switch Lite, waarbij de joycons vast aan het scherm zitten. Welke games passen het beste bij deze nieuwe Switch Lite? We geven je de beste suggesties.

  Indies onder de loep: Dead Cells, Mount & Blade II: Bannerlord, Thy Sword, Reed 2

  Naast het brengen van tech en games nieuws, spelen wij zelf natuurlijk ook regelmatig games. Soms spelen wij grote games, soms spelen wij juist kleinere Indie games. Wij laten jullie graag kennis maken met de Indie games die wij op de redactie gespeeld hebben.

  Pax East 2019 overzicht - De beste aankondigingen van de beurs

  Pax East is afgelopen en we hebben veel nieuwe games gezien. Van 28 tot en met 31 maart lieten veel bedrijven hun nieuwe pareltjes zien en kregen we ook een zeer grote aankondiging met Borderlands 3. In het onderstaande overzicht zie je de beste games van Pax East 2019.

  Dit zijn jullie meest favoriete moeilijke games aller tijden

  De games in deze lijst zijn niet voor de casual gamer. Voor deze titels heb je doorzettingsvermogen en ook zeker geduld nodig, wil je niet je controller door de kamer heen smijten. Vorige week vroegen wij wat jullie meest favoriete moeilijke games zijn. Lees hier de uitslag.

  Beste Metroidvania games - De Sidescrollers van de bovenste plank

  De Metroidvania game Hollow Knight krijgt een fysieke versie van de game. Metroidvania is een subgenre van actie-adventure games. Deze titels combineren bekende gameplay-aspecten van games als Metroid en Castlevania en is meestal in 2D als sidescroller. Lees hier de tien beste Metroidvania games op het moment.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.