Deze games kun je binnenkort 'gratis' spelen op PC en Xbox

News
woensdag, 01 mei 2024 om 9:00
xbox series s 1f1605170067
Benieuwd naar de nieuwste games die onderweg zijn naar Game Pass? Wij zetten de titels voor je op een rij. Daartussen zitten een paar games waar je wat zomere nachten mee door kunt halen.
De Game Pass service van Microsoft is net zoiets als Netflix of een andere streamingdienst. Soms ben je uitgekeken, of in dit geval uitgespeeld, en heb je wat nieuws nodig. Het aanbod van Game Pass verander dan ook steeds. Oude titels verdwijnen en nieuwe games worden toegevoegd.

Nieuwe games voor Game Pass in mei

Maar wat staat er de komende weken op de planning?
Dit zijn de nieuwe releases op een rij:
  • ·        Have A Nice Death (cloud, pc en Xbox Series X|S) – vanaf gisteren
  • ·        Tomb Raider: Definitive Edition (cloud, console en pc) – 2 mei
·        Kona II: Brume (cloud, console en pc) – 7 mei
·        Little Kitty, Big City (cloud, console en pc) – 9 mei
·        Brothers: A Tale of Two Sons (cloud, console en pc) – 14 mei

Indrukwekkend verhaal

Over de game Brotherse: A Tale of Two Sons waren wij jaren geleden erg te spreken. Zo schreven we in onze recensie het volgende:
‘Brothers: A Tale of Two Sons heeft de uitstraling van een sprookje. Maar vergis je niet. Want waar sprookjes goed aflopen en vooral gericht zijn op kinderen, bevat Brothers: A Tale of Two Sons een dieptriest verhaal dat zich sterk richt op serieuze, volwassen gamers. De game vertelt het verhaal van twee broers: een grote en een kleine. Ze hebben het zwaar met zijn tweeën. Hun moeder is verdronken en hun vader ligt op sterven. Er zit maar één ding op: een zoektocht naar genezend water. Het is de enige optie om vaderlief te redden.’
Iedereen met een abonnement voor Game Pass kan de titel dus binnenkort ‘gratis’ spelen. Ook Tomb Raider dat morgen uitkomt is een regelrechte aanrader.

Populair Nieuws