Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 22)

  Week 22 zit er alweer op we mogen ons opmaken om juni te verwelkomen. Die maand staat garant voor nieuwe releases zoals de PlayStation 4 blockbuster The Last of Us Part 2 en Snowpiercer op Netflix. Daarom vragen wij ons af: wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Theo

  Uitgespeeld: Dead Cells
  Gekocht: Mortal Kombat: Scorpion's Revenge, Mortal Kombat 11 Aftermath
  Gekeken: -

  Deze week heb ik de Metroidvania roguelike Dead Cells uitgespeeld. De game leg ik nog lang niet aan de kant, want wat is deze tof zeg! Op zich is de game niet eens heel lang als je weet te overleven, maar juist doordat je zo vaak dood gaat door een klein foutje is het een vermakelijke game met veel replaywaarde. Daarbovenop komt dat de levels iedere keer weer anders zijn, dus je blijft zoeken.

  Ook ben ik aan de slag gegaan met Mortal Kombat 11: Aftermath. Deze downloadbare content voor MK11 is ontzetten tof. Er komt een stuk verhaallijn bij en je krijgt een heel aantal nieuwe karakters en skins. Voor iedereen die niet vies is van wat bloedspetters en wel van een digitale vechtpartij houdt is dit een must buy. Meer hierover komende week in de review.

  Als laatste heb ik Mortal Kombat: Scorpion's Revenge van mijn lieve vriendinnetje Rox gekregen. Deze anime gaat over Scorpion maar gaat ook terug naar de gebeurtenissen op het eiland van Shang Tsung. Ik ben heel benieuwd hoe hij is!

  Richard

  Uitgespeeld: Far Cry 5
  Gekocht: Crusader Kings 3
  Gekeken: The Punisher seizoen 1 en 2

  Gekocht voor een tientje in de sale en blij dat ik er niet meer aan heb uitgegeven. Weer een typisch gevalletje van Ubisoft als het gaat om een reskin met een grote map en weinig vulling. Ik zag het einde niet aankomen, maar verder vind ik de game uitermate matig in vergelijking met voorgangers.

  Daarnaast heb ik niet écht gekocht, maar een pre-order geplaatst voor Crusader Kings 3. Het duurt nog even voordat de game uitkomt, maar eindelijk kan ik dan weer Europa veroveren als kleine hertog en vervolgens de wereld bekeren als dictator! Ik kan niet wachten totdat het 1 september is!

  Ook heb ik The Punisher seizoen 1 en 2 maar weer eens aangeslingerd. Het blijft naar mijn mening één van de betere series van de afgelopen decennium en het is uitermate jammer dat er (vooralsnog) geen seizoen 3 van komt. Met een beetje geluk komt er de komende tijd weer wat meer uit nu de coronacrisis weer overwaait, anders wordt het toch maar weer de 20+ seizoenen van Top Gear afstoffen...

  Mark

  Uitgespeeld: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  Gekocht: Temptation Island
  Gekeken: -

  Wat een heerlijk spel is Breath of the Wild en wat fijn om na lange tijd zonder Nintendo console te hebben gezeten weer in een Zelda game te kunnen duiken. Het enige minpunt? De game heeft de grootste anti-climax eindbaas ooit. 1.5 hartje en 5 minuutjes waren genoeg om Calamity Ganon uit Hyrule te verjagen. Het kasteel doorkomen was nog lastiger....

  Ik ga deze guilty pleasure niet ontkennen. Met mijn vriendin samen kijk ik graag 'Tempa' en de deelnemers belachelijk maken is een noodzaak. De serie van dit jaar is helaas weer voorbij. Op naar de volgende!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.