Zo scoor je de PlayStation Portal met flinke korting

News
woensdag, 01 mei 2024 om 10:00
playstation portal review 3f1703638528
De PlayStation Portal klinkt op papier niet zo indrukwekkend. Maar het blijkt een vrij populair apparaat te zijn. Als je nog twijfelde vanwege de prijs, kun je de Portal nu vrij goedkoop scoren bij bol.
Vergeleken met andere handhelds op de markt, lijkt de PlayStation Portal wat beperkt in zijn funcities. Je kunt games bijvoorbeeld alleen streamen en dan ook alleen de games die op je PS5 geïnstalleerd staan. De Portal kan alleen met Wi-Fi verbinding maken, dus voor een lange reis is hij niet geschikt.
Maar het idee om PS5 games thuis in bed te spelen, of gewoon op de bank terwijl iemand anders de tv gebruikt, blijkt evengoed vrij aantrekkelijk. De voorraad van de PlayStation Portal is daardoor vaak klein. Bij veel winkels liggen de prijzen ook hoger dan de adviesprijs, maar bol heeft nu een mooi kansje.
Daar is de Portal namelijk te scoren als retourdeal. Dat wil zeggen dat hij eerder is verkocht aan een ander, die hem heeft teruggestuurd. Het apparaat werkt als het goed is helemaal naar behoren, maar wordt voor nog geen 200 euro verkocht, in plaats van de 219 die PlayStation vraagt.

PlayStation Portal verkoopt snel

Als je de PlayStation Portal graag wil hebben, is het slim om snel te zijn. Juist omdat het om een retourdeal gaat, is er best kans dat er ook niet al te veel in het magazijn liggen. Hopelijk lukt het je om er een te bestellen.
Het zou trouwens kunnen dat over een paar jaar alle console-makers een handheld aanbieden. Nintendo heeft natuurlijk de Switch en de Portal blijkt een succes voor PlayStation. Er zijn nu bovendien ook geruchten dat Xbox een handheld maakt, of in ieder geval overweegt. Wanneer die zou kunne verschijnen is de vraag, maar Phil Spencer weet precies wat hij van een Xbox handheld wil.

Populair Nieuws