Gratis PS Plus Essential games voor mei 2024 bekendgemaakt

News
woensdag, 01 mei 2024 om 23:00
ea sports fc 24 haalandf1689331167
Het is mei en dus hoog tijd voor de PS Plus update voor mei 2024. Deze maand krijgen alle PS Plus abonnees vier nieuwe games te spelen. Voor de fanatieke sporters onder ons is de headliner FC 24.
FC 24 is de nieuwe voetbalgame van EA en daarmee opvolger van de langlopende reeks Fifa. Na een naamsconflict met de grote Fifa, besloot EA de naam FIFA vaarwel te zeggen, met als volledige naam EA Sports FC 24 als resultaat. Al het rumoer rond de titel heeft de game geen windeieren gelegd, al snel na de lancering waren er meer dan 14 miljoen spelers.
In onze review gaf onze Roland Janssen aan dat FC 24 niet zozeer een volledig frisse start is, maar toch vooral meer van hetzelfde. Dat is niet verkeerd, want waarom iets stuk maken dat prima werkt? De game is dan ook "wat gameplay praktisch hetzelfde, maar dan met een paar nieuwe elementen en een gigantische collectie aan nieuwe animaties." Uiteraard is met het vervallen van de naam FIFA niet het lucratieve FUT onderdeel verdwenen. Na eerdere klachten over wel heel dure FUT pakketten heeft EA dat wat schappelijker gemaakt. Wie geld te veel heeft kan nog steeds bakken met geld aan FUT pakketten besteden, dus wees gewaarschuwd. Roland kwam in zijn review uiteindelijk niet verder dan een zesje voor FC 24.

Ghostrunner II en meer in mei te spelen bij PS Plus

Alle PS Plus abonnees kunnen vanaf volgende week Ghostrunner II spelen. Ghostrunner is een supersnelle en gewelddadige game met supersnelle actie in een donkere cyberpunk wereld. Je beklimt de Dharma Tower, 's werelds laatste shuilplaats na een wereldvernietigende apocalyps. Boven in de toren huist de tirannieke Keymaster en hij is je doelwit.
Jij bent een zwaardvechter met uitmuntende skills, die je ook absoluut nodig zal hebben. De toren is tot de nok toe gevuld met vijanden, maar jouw katana snijdt als door boter. Je reflexen doen denken aan The Matrix als je kogels ontwijkt. Maar pas op, een enkele hit is dodelijk.
Tunic is een actie-avonturenspel van de hand van Isometricorp Games. Je bent een vos in een verwoeste wereld. Het speelt zich af in een verwoeste fantasiewereld, waar de speler een antropomorfe vos bestuurt op een reis om een ​​vosgeest te bevrijden die gevangen zit in een kristal.
De vierde game deze maand is een nieuwe DLC voor Destiny 2. De DLC Lightfall is al de zevende expansie van de zeer succesvolle shooter van Bungie. In deze DLC vertrek je naar Neptunus, waar je een bijzondere metropolis ontdekt. Hier ontmoet je de Cloud Striders. Samen met hen strijd je tegen de Shadow Legion om de vernietiging van de geheime stad Neomuna te voorkomen.
Alles bij elkaar komen de volgende games naar PS Plus in mei:
  • EA Sports FC 24
  • Ghostrunner II
  • Tunic
  • Destiny 2: Lightfall
Alle games zullen op 7 mei beschikbaar komen voor PS Plus Essential, PS Plus Extra en PS Plus Premium abonnees. Tot die tijd kan je de games van april nog scoren, en dat waren Immortals of Aveum, Minecraft Legends en Skul: The Hero Slayer.

Populair Nieuws