Crysis

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Gemaakt door Crytek en uitgegeven door Crytek

  7.5

  Crysis Artikelen

  5 EA Access games die we nog missen!

  Het aantal gratis EA Access games die in de zogenaamde Vault zit is al behoorlijk te noemen, maar er kan wat ons betreft zeker nog wat bij! Welke games dat zijn kun je lezen in dit artikel! Lees dus snel verder om te zien welke EA games nog ontbreken.

  10 oude PC games die het oppakken waard zijn

  Soms heb je wel eens een periode waarin je niet weet wat je moet spelen. Een kijkje in je stoffige, oude kast kan dan misschien wel wat leuks opleveren. Misschien wel een oude klassieker uit 2001. Je kan ze zomaar tegenkomen en daarom zetten wij 10 oude pc games die het oppakken waard zijn op een rij.

  FPS games - welke elementen waren invloedrijk in het genre?

  De komst van de nieuwe DOOM mengt oud en nieuw. Het wordt een hedendaagse shooter, maar wel met elementen uit het verleden. Bepaalde FPS elementen uit het verleden zijn dan ook nog steeds van kracht op tegenwoordige FPS games. In dit artikel zetten we de meest invloedrijke elementen voor je uiteen.

  Top 5 coolste pantsers in games - Kleren maken de man

  In games heb je de vaak de beschikking over hele gave wapens, maar wat als je vijanden die ook hebben? In dat geval heb je bescherming nodig. Er zijn genoeg spellen waarin je speciale harnassen of pakken aantrekt, maar welke zijn het beste? Je leest het in deze top 5 van de coolste pantsers in games!

  Crysis Review

  Crysis 2 ligt nu al ruim een half jaar in de winkels. Beetje vreemd om daarna pas het eerste deel op de consoles uit te brengen, maar toch leuk voor degenen die hem nog niet gespeeld hebben. En daarbij is het eigenlijk nooit te laat om buitenaards tuig om te brengen. Maar is de game na vier jaar nog wel relevant?

  Crysis Nieuws

  Crysis bordspel begint campagne op Kickstarter

  Een campagne op Kickstarter komt op de proppen met een Crysis bordspel. Op dit moment is ruim een kwart van het doelbedrag van 85.000 euro behaald.

  Crysis en Crysis 2 stoppen met multiplayer

  Vandaag maakte de ontwikkelaar van de Crysis franchise slecht nieuws bekend voor de PC-eigenaren van Crysis en Crysis 2. De online multiplayer van de games gaat per eind mei offline.

  Trine en Crysis aanbiedingen op Steam, tot 75% korting

  Dit weekend zijn Trine en Trine 2 via Steam te downloaden met 75% korting. Ook de laatste downloadbare content, Goblin Menace, is voor een aantrekkelijkere prijs verkrijgbaar. Tot slot is ook de Crysis-franchise in de uitverkoop gegaan.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.