MediaMarkt pakt flink uit met deals voor Koningsdag

News
vrijdag, 26 april 2024 om 14:00
1600px media markt sontplein groningen 2017f1636388702
Koningsdag staat voor de deur en ook MediaMarkt viert lekker mee met het feest. Niet door alles in oranje te hullen, maar door uit te pakken met mooie deals.
Hoewel Koningsdag niet meer wordt gevierd op 30 april, zit de jaarlijkse feestdag nog wel vol traditie. Elk jaar is het bijvoorbeeld tijd voor klassieke Nederlandse spelletjes als spijkerpoepen, zaklopen, koekhappen, sjoelen, eierlopen en meer. En dan is het natuurlijk ook tijd voor de rommelmarkt, waarbij iedereen zijn of haar oude spullen kan verkopen aan een nieuwe eigenaar.

Koningsdag sale bij MediaMarkt

Maar er worden niet alleen oude spullen verkocht op Koningsdag. Ten minste, niet bij MediaMarkt. De webshop heeft namelijk een mooie sale georganiseerd speciaal voor de Nederlandse feestdag. En daarvoor hoef je niet tot zaterdag te wachten, want de uitverkoop is nu al van start gegaan.
Tijdens de Koningsdag Sale kun je profiteren van korting op tablets, smartphones, televisies, camera’s, smart home-producten en meer. Wij hebben de beste deals hieronder voor je op een rijtje gezet.
Als je wil profiteren van de deals voor Koningsdag, dan moet je er wel snel bij zijn. De actie loopt namelijk op zondag 28 april af, dus je kan er niet te lang mee wachten om de deals in huis te halen.