Dit zijn de 5 beste aankomende game remasters van 2020

  Desondanks er weinig nieuwe titels uitkomen dit jaar krijgen we wel een nostalgiegenot. Er zijn dit jaar pittig wat remasters aangekondigd voor de nieuwe consoles en PC. Dit zijn de vijf beste aankomende remasters die in 2020 uit zullen komen.

  Crysis Remastered

  Iedereen die vroeger op de PC gamede kent Crysis wel. Dit spel was toen al een groot ding, omdat het grafisch ver voor liep vergeleken met andere titels. Ondertussen is de game al meer dan 13 jaar oud en is het tijd voor een nieuwe versie waar je weer in de jungles en ongelofelijk grote mappen je vijanden tactisch kan uitschakelen.

  Crysis stond ook bekend om de speciale manier van spelen. Het is niet een typische schietspel. Bovendien heb je verschillende superkrachten. Je kan onzichtbaar worden, je vuisten van staal laten maken en onwijs snel sprinten. Als dit je aanspreekt, moet je de game zeker halen als het je PC of consoles aan kan. Er is nog geen specifieke releasedatum, maar het zal deze zomer uitkomen voor de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en PC.

  Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

  De skateliefhebbers onder ons krijgen ook een pareltje mee gestrand. Tony Hawk komt namelijk terug in vol HD en is helemaal opnieuw geremastered. De allereerste game van de series kwam uit in 1999 en dat is ondertussen al meer dan 20 jaar geleden. Dat het spel opnieuw uitkomt is dus geen verrassing.

  In Pro Skater speel je natuurlijk, zoals in de titel vermeld staat, als een skater en moet je gaan skaten in verschillende levels. In de remaster zijn er nog extra uitdagingen toegevoegd in elk level, maar helaas voor de muziekliefhebbers zijn er wel een paar nummers uit de remaster gehaald vanwege auteursrechtklachten. Op 4 september kan je weer volop op je knieën vallen met je skateboard.

  Saints Row 3 Remastered

  Saints Row 3 is nog niet heel oud, maar toch krijgt het een remaster. In deze GTA achtige titel speel je als de baas van een straatbende die ondertussen flink is uitgegroeid. De hele wereld kent de Saints en dat brengt ook z’n rivalen mee zoals The Syndicate. Tegen hun moet je de strijd opnemen en dit keer met extra grafische verbeteringen.

  Hoewel Saints Row 3 een van de beste titels in de reeks is, snappen fans niet waarom Saints Row 2 geen geremasterde versie heeft gekregen. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op deze remaster, want het komt al uit op 22 mei. Zal Volition daarna ook een remaster van Saints Row 2 maken?

  Mafia Trilogy

  Heb je altijd al lid willen worden van een maffiabende? Dan komt het goed uit, want de Mafia games komen opnieuw uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Hoewel er nog niet veel bekend is over de nieuwe toevoegingen aan deze titels kunnen we wel zeggen dat Mafia 2 volgende week al uitkomt en Mafia 3 hoog waarschijnlijk kort daarna zal volgen.

  Geruchten gaan ook rond dat de eerste Mafia deel niet een simpele remaster gaat krijgen, maar zelfs een remake gaat worden. De remake zou nieuwe toevoegingen aan het verhaal bevatten. Wanneer dat deel uitkomt is nog niet zeker, maar de releasedatum staat voor nu vastgeplakt voor dit jaar.

  Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom – Rehydrated

  Voor de kinderen onder ons (en stiekem ook volwassenen) komt er een remaster uit van één van de beste Spongebob spellen ooit gemaakt. In dit spel vecht je tegen een horde gevaarlijke robots die plankton heeft vrijgelaten. Om die gevaarlijke metalen beesten te verslaan moet je door heel bikinibroek afreizen als Spongebob, Sandy en Patrick.

  Zo kom je bij iconische plekken zoals: De Krokante Krab, de bekende ananas en natuurlijk de stranden en steden van de animatiereeks. In die reis kom jij je favoriete personages tegen zoals Octo, Meneer Krabs en Mevrouw Puff. Op 23 juni kan je deze game spelen als een spons in het water.

  Mafia Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 25 september 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.