Crysis 2 en 3 Remastered komen dit najaar uit

News
woensdag, 02 juni 2021 om 12:30
crysis remasteredf1587103595
Ontwikkelaar Crytek heef aangekondigd dat, na Crysis Remastered, er nu een Crysis Remastered Trilogy aan komt, waarmee Crysis 2 en Crysis 3 ook een waardige remaster krijgen. Beide nieuwe remasters zijn los te verkrijgen, maar kunnen ook gekocht worden in de trilogie die later dit jaar uitkomt.
Vorig jaar kreeg Crysis een remaster om er nog beter uit te zien dan het al deed. Nu heeft Crytek wederom dit initiatief genomen en brengt Crysis 2 en Crysis 3 beide als een remaster uit. De drie games komen als een trilogie bundel in het najaar van 2021. Het lijkt erop dat dit najaar flink vol gaat zitten met nieuwe shooters om te spelen, want ook Far Cry 6 komt tegen die tijd uit en mogelijk ook Battlefield.
De trilogie van de Crysis Remastered games komen naar de PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Crytek laat ook weten in een blogpost dat de nieuwe delen van Crysis ook nog los verkrijgbaar zijn. Voor spelers die de eerste remaster al hebben hoeven die dus niet opnieuw aan te schaffen.

Wat komt er na Crysis Remastered?

We hebben al een tijdje niets gehoord van Crytek. In 2019 hadden we nog Hunt: Showdown en in 2020 bracht de ontwikkelaar Crysis Remastered uit, maar dat is het dan ook wel. Hopelijk krijgen we rond E3 dit jaar iets baanbrekends te zien van de bekende ontwikkelaar, maar dat is nog maar afwachten.