5 Pokémon Legends Arceus verwachtingen voor 2022

Article
zaterdag, 06 maart 2021 om 15:00
pokemon legends arceus 1f1641336728
Tijdens de Pokémon Presents van afgelopen vrijdag werden er een aantal nieuwe Pokémon titels aangekondigd. Eén daarvan was Pokémon Legends Arceus. Deze game is de eerste open world game van Pokémon die uitkomt op de Nintendo Switch. De game is nog in een vroeg stadium van creatie, maar we kunnen wel alvast vooruitblikken op wat we kunnen tegenkomen als de game in 2022 uitkomt. Dit zijn onze 5 verwachtingen voor Pokémon Legends Arceus.

1. Lore over Sinnoh

In 2007 kwamen Pokémon Diamond en Pearl uit op de Nintendo DS. In deze games konden we de wereld van Sinnoh en de tientallen verschillende Pokémon aanschouwen. Sinnoh in Diamond en Pearl vond plaats in de moderne tijd van Pokémon, maar veel van de geschiedenis van deze regio kennen we eigenlijk niet. Kunnen we de geschiedenis van het prehistorische Sinnoh aanschouwen in Pokémon Legends Arceus?
Zoals we allemaal hebben gezien vindt de open-world game plaats in Sinnoh vele jaren geleden. Het landschap is wel hetzelfde, maar de verschillende plaatsen en dorpen die in 2007 te vinden waren, bestonden nog niet in Pokémon Legends Arceus. Alles in deze oude wereld is pril en primitief. Het is dan ook leuk om te zien hoe mensen in die tijd omgaan met wilde Pokémon en hoe ze deze vangen.
Ook is het interessant om te zien hoe de bevolking van toen de beschaving probeert te moderniseren. Elke Pokémon regio heeft ook een ander soort cultuur en levensstijl. Daarom is het interessant om te zien hoe de zogeheten ‘Ainu cultuur’ tot stand is gekomen in deze wereld en of het een grote rol speelt in het dagelijkse leven. Als we de trailer mogen geloven, gaan we dit soort dingen geheid terugzien.
pokemon legends arceusf1614608120

2. De Pokémon in Sinnoh

Ook al is de samenleving in Pokémon Legends Arceus wat primitief, de Pokémon zijn nog lekker oud en vertrouwd. We kunnen alle generatie 4 Pokémon terugverwachten in de open-world game, die we moeten vangen met handgemaakte Pokéballs. Toch kunnen we kiezen uit drie starters die niks te maken hebben met Gen 4 en de Sinnoh regio. Kunnen we nog meer Pokémon verwachten van verschillende generaties?
Als je een nieuw Pokémon Legends avontuur begint, kun je kiezen uit Cyndaquil, Oshawott en Rowlet. Drie Pokémon die niks te maken hebben met generatie 4. Alhoewel deze starter Pokémon erg geliefd zijn bij Pokémon-fans, is er een grote mogelijkheid dat we andere Pokémon van oudere of nieuwere generaties in de Sinnoh regio ook terug gaan zien.
Misschien zijn de verschillende regio’s van de Pokémon wereld zo gelinkt met elkaar, dat alle soorten Pokémon met elkaar in het wild leven. Een groot vraagstuk, wat hoogstwaarschijnlijk beantwoord wordt in Pokémon Legends Arceus.
pokemon legends arceus 2f1642087815

3. De rol van Arceus

Zoals in de titel te zien is, gaat Arceus een grote rol spelen in de open world game. Alhoewel we enkel een animatie hebben gezien van de legendarische Pokémon, is er nog weinig bekend wat de rol gaat zijn van de Pokémon. Wat denken we dat de rol wordt van Arceus?
Een Pokémon game is geen Pokémon game als er geen slechteriken of duistere krachten in voorkomen. Daarom is het een logische optie dat er één of andere duistere kracht tevoorschijn komt in de game. Dit kan bijvoorbeeld een andere Pokémon zijn die enorm machtig is, of een slechte groep mensen die de gehele Sinnoh regio bedreigt. Arceus kan hierdoor een rol spelen om dit soort gebeurtenissen te stoppen. Of het kan een grote twist zijn dat Arceus de duistere kracht is die gestopt moet worden.
Dit zijn speculaties, want niemand weet daadwerkelijk wat de rol is van Arceus. Wel weten we dat het wezen een grote rol gaat spelen in de game. Misschien is er wel een kans dat we de Pokémon kunnen vangen. Maar aangezien men zegt dat Arceus de schepper van de gehele Pokémon universum is, dus ook Sinnoh, is die kans misschien wel kleiner dan gehoopt. Toch hopen we er wel op!
pokemon legends arceus 3f1614608585

4. Verschil tussen oud en nieuw Sinnoh

De geschiedenis van de Pokémon wereld hebben we niet vaak zien terugkomen. Pokémon Legends Arceus brengt daar verandering in want alles wat we gaan zien terugkomen in de nieuwe game, zal compleet anders zijn in vergelijking met de moderne Pokémon games. Wat zijn de grootste verschillen?
De Pokeballs waar je normaal Pokémon mee vangt lijken wel handgemaakt. Het heeft houten en metalen onderdelen en ziet er een stuk ouderwetser uit dan de iconische rode Pokeball. Op het moment weten we ook niet of er verschillende variaties zijn van de Pokéball in Pokémon Legends, wat we in vrijwel elke game van Pokémon zagen terugkomen.
Waar in Diamond en Pearl mooie steden en dorpen waren met grote gyms, heeft Pokémon Legends Arceus dit niet. Je start in een dorpje waar een deel van de Sinnoh beschaving woont. Zodra je hieruit stapt ben je in de complete wildernis. Er zijn dus (voor zover we weten) geen andere, grote steden met gymleaders waar je tegen kan battlen. Het is een pure open world game waarin het grootste doel is om Pokémon te observeren, te vangen en de mysteries van de Sinnoh regio te ontdekken.
pokemon legends arceus 8f1614608760

5. De rol van Shiny Pokémon

Shiny Pokémon zijn een grote rol waarom Pokémon-fans de nieuwste games nog steeds spelen. Toch hebben we geen glimps kunnen opvangen van Shinies in Pokémon Legends. Gaan deze kleurrijke wezens terugkomen in 2022?
Als Pokémon hun fans wilt blij maken, moeten ze shinies terugbrengen in Pokémon Legends Arceus. Dit kan ook goed werken. Zo is de hoofdtaak van deze game om de wereld te ontdekken.
Mythische Pokémon ontdekken, zoals Shinies, hoort daar ook bij. Of Shiny Pokémon een grote rol in deze game spelen is nog maar de vraag, aangezien deze nooit een grote rol hebben gespeeld in de oude games. Maar er is een goede mogelijkheid dat Shinies een opwachting maken in Legends.
Wat verwacht jij nog meer van Pokémon Legends Arceus? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties