PS5 game Sifu bekendgemaakt tijdens State of Play

News
maandag, 01 maart 2021 om 13:00
sifuf1614353278
Zelfstandige studio Sloclap heeft tijden Playstation’s State of Play aangekondigd dat ze een nieuwe game lanceert genaamd: Sifu. Wat kunnen we van deze game verwachten?

De game

Sifu is een third person martial-arts game met een groot indie gehalte. Het verhaal gaat over een jonge Kung-Fu student, die op pad is om wraak te nemen. De student rent weg van zijn verleden, waarin hij de technieken van Kung-Fu moet overmeesteren om zijn vijanden te verslaan.
Sifu bevat veel bloederig geweld. De jacht op de verschillende vijanden neemt je mee door verschillende uithoeken van de stad. Van gangen tot beruchte wijken tot grote bedrijfspanden. Je hebt 1 dag om iedereen te verslaan. Des te vaker je verliest, des te ouder je wordt.
In Sifu kun je veel objecten gebruiken die in je naaste omgeving in handbereik zijn, zoals wegwerp objecten, wapens en ramen. De vijanden kennen geen vrede en doen er alles aan om je te verslaan.
Bekijk de eerste trailer van Sifu hier:

Makers

Sifu is gemaakt door de studio genaamd Sloclap. Deze studio is ook wel bekend voor de creatie van Absolver. Dit is een online multiplayer game met veel combat, vergelijkbaar met wat er in Sifu gaat terugkomen. Tevens hebben Sony, Epic Games en Kowloon Nights geholpen deze game tot stand te laten komen.
De game komt dit jaar nog uit op de PS4, PS5 en de PC. Ben jij van plan Sifu te gaan spelen? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties