Top 10 sterkste Sinnoh Pokémon in Pokémon Go tot nu toe

Article
maandag, 04 februari 2019 om 16:07
top 10 sterkste sinnoh pokemon in pokemon go tot nu toe 146198
Bastiodon, Vespiquen, Ambipom. Nee dit is geen Harry Potter-spreuk, maar dit zijn drie Pokémon die laatst zijn toegevoegd aan Pokémon Go. Zij behoren alleen niet tot de sterkste Pokémon uit de vierde generatie. Dit zijn wel de top 10 sterkste Sinnoh Pokémon tot nu toe.
De Pokémon uit de vierde generatie worden in verschillende fases toegevoegd aan Pokémon Go. We zagen de eerste Sinnoh Pokémon in oktober 2018, maar sindsdien zijn er genoeg nieuwe monstertjes bijgekomen. Inmiddels zijn er verschillende legendarische, maar ook genoeg reguliere Pokémon beschikbaar.
Deze lijst is gebaseerd op de maximale combat power (CP) van de Pokémon. Dat wil niet zeggen dat deze Pokémon het meest effectief zullen zijn in gevechten. Dit kan namelijk ook aan het type, de aanvallen en de verdere situatie liggen. Deze lijst is volledig gebaseerd op het maximaal haalbare CP wanneer het maximale trainer level is bereikt.

10. Electivire

We trappen deze lijst met de top 10 sterkste Sinnoh Pokémon tot nu toe af met een bad-ass electric Pokémon. Electivire kan namelijk een maximale combat power van 3079 krijgen. Electivire kan electric en fighting aanvallen leren. Zijn sterkste aanvallen zijn Thunder Shock en Wild Charge.
Omdat Electivire een electric Pokémon is, richten zijn aanvallen extra veel schade aan bij water en flying Pokémon. Wel zul je moeten oppassen voor ground aanvallen, want dan zal Electivire het niet lang overleven.
146199

9. Gallade

We gaan verder met een Pokémon die jouw tegenstanders zowel fysiek als mentaal aan kan pakken. Gallade is namelijk een fighting en psychic Pokémon. De maximale CP die deze Pokémon kan krijgen is 3093 en hiermee is Gallade nets iets sterker dan Electivire. Deze fighting en psychic Pokémon werd pas in de laatste update toegevoegd. Gallade leert onder andere Confusion en Close Combat.
Ook kan Gallade in sommige gevallen een grass aanval leren. Leaf Blade is de enige aanval die niet fighting of psychic is. Het is dan ook niet de meest optimale aanval om te krijgen wanneer je een Gallade vangt of evolueert.
146200

8. Magmortar

Magmortar staat op de zevende plaats in deze lijst met de sterkste Sinnoh Pokémon in Pokémon Go. Deze fire Pokémon kan een maximale combat power bereiken van 3132. Hiermee is het een van de sterkste Sinnoh Pokémon die tot nu toe zijn toegevoegd. Magmortar is de evolutie van Magmar, die we al sinds de eerste Pokémon generatie kennen.
Magmortar is alleen een fire-type Pokémon, maar kan in sommige gevallen ook een fighting aanval krijgen. Brick Break en Karate Chop zijn de twee aanvallen die Magmortar leren kan, maar de fire aanvallen zijn vele malen beter. De beste twee aanvallen voor dit uit een vulkaan gekropen monster zijn Fire Spin en Fire Punch.
146201

7. Porygon-Z

Porygon-Z is de derde evolutie in misschien wel de meest rare Pokémon-familie ooit. Alle drie de Pokémon, Porygon, Porygon2 en Porygon-Z, zien er bijzonder vreemd uit. Dat wil niet zeggen dat deze Pokémon niet sterk zijn. Porygon-Z kan zelfs een maximale combat power bereiken van 3266. Porygon-Z is een normal Pokémon, waardoor er veel verschillende soorten aanvallen kunnen worden geleerd.
De alien-achtige Pokémon kan onder andere normal, grass en electric aanvallen leren. Het beste kun je gaan voor een Porygon-Z met Charge Beam en Solar Beam (een electric en grass aanval). Maar ook Hyper Beam is een zeer sterke optie, wanneer je bij iedere soort Pokémon schade wil aanrichten. Hyper Beam is namelijk een normal aanval.
146202

6. Rampardos

Net als Gallade is Rampardos ook pas in de laatste update toegevoegd aan Pokémon Go. Maar niet alleen deze bulldozer van een Pokémon is toegevoegd; ook zijn voor-evolutie, Cranidos, is vanaf nu pas beschikbaar. Rampardos kan een duizelingwekkende combat power van 3298 bereiken, waarmee hij menig Pokémon aan banden legt. Het is een rock Pokémon, maar Rampardos kan nog veel meer type aanvallen leren.
Rampardos kan onder andere Flamethrower, Outrage, Rock Slide en Zen Headbutt leren. Dit zijn fire, dragon, rock en psychic aanvallen. Eigenlijk is Rampardos dus van alle markten thuis. Aanvallend is het een erg sterke kandidaat, maar verdedigend laat deze Pokémon nog wel wat te wensen over.
146203

5. Togekiss

De naam Togekiss en het feit dat het een fairy Pokémon is klinkt misschien heel schattig. Maar Togekiss kan een extreem hoog combat power halen, namelijk 3332. Togekiss is dan ook de derde evolutie van Togepi, die we vooral kennen als het schattige monstertje van Misty in de serie. Togekiss is toch een Pokémon waar rekening mee gehouden moet worden nu hij beschikbaar is in Pokémon Go.
Naast fairy-type is Togekiss ook een flying Pokémon. Hierdoor kan deze Pokémon verschillende aanvallen, zoals Air Slash, Dazzling Gleam en Hidden Power leren. Eigenlijk is Togekiss van alle markten thuis en vooral sterk tegen Dark en Dragon Pokémon. Laat die Dragonites en Umbreons maar komen!
146204

4. Giratina

Net buiten de top drie vinden we de eerste legendarische Pokémon in deze lijst met de sterkste Sinnoh Pokémon. Giratina was de eerste legendarische Pokémon uit de vierde generatie die werd toegevoegd aan Pokémon Go. De maximale combat power van Giratina is 3379, waarmee hij een hoge maximale CP heeft dan de meeste Pokémon in Pokémon Go.
Giratina is een ghost en dragon Pokémon, waardoor hij verschillende aanvallen van deze types kan leren. Maar Giratina kan ook nog een rock aanval leren. De beste aanvallen voor deze legendarische Pokémon zijn Dragon Breath en Dragon Claw. Maar ook Ancient Power behoort tot de mogelijkheden.
146205

3. Rhyperior

Vanaf Giratina maken we ineens een enorme sprong naar de top drie in deze lijst met de sterkste Sinnoh Pokémon. Rhyperior heeft een verbazingwekkende maximale combat power van maar liefst 3733. Hiermee hoeft hij maar twee Pokémon uit de Sinnoh region voor te laten. Maar we kunnen alvast verklappen dat dit beide legendarische Pokémon zijn. Rhyperior is de evolutie van Rhydon uit de eerste generatie.
De laatste evolutie van Rhyhorn is een ground en rock Pokémon. De beste aanvallen voor deze Pokémon zijn Smack Down en Stone Edge. Tegen Pokémon van het flying, bug, fire en ice type is Rhyperior dus zeer sterk. Groudon en Articuno kunnen goed worden aangepakt met deze beestachtig goede Pokémon.
146206

2. Heatran

Dan zijn we bij de runner-up aangekomen bij de tweede legendarische Pokémon in deze lijst met de sterkste Sinnoh Pokémon. Heatran werd aan het einde van 2019 beschikbaar gemaakt in Raids. Het bijzondere aan deze Pokémon is dat het een steel en fire type is. Hierdoor is hij bestendig tegen verschillende type Pokémon. Water zal niet super effectief zijn, zoals dat wel op andere fire Pokémon is. De maximale combat power van Heatran is 3754.
Heatran is niet in het wilde vangen, maar alleen in Raid Battles. Op dit moment zijn er andere legendarische Pokémon beschikbaar dus Heatran kun je alleen krijgen door middel van ruilen. De beste aanvallen van Heatran zijn Fire Spin en Fire Blast. Hiermee kan hij zelfs de sterkste grass Pokémon in enkele klappen uitschakelen.
146207

1. Palkia

Palkia is de sterkste Sinnoh Pokémon die er is. De maximale combat power van Palkia is namelijk 3991. Palkia is een dragon en water Pokémon die we voor het eerst zagen in Pokémon Pearl, de RPG die op de Nintendo DS uitkwam. Op dit moment kun je Palkia alleen krijgen uit Raid Battles, maar binnenkort zal er ongetwijfeld weer een andere legendarische Pokémon beschikbaar worden.
De beste aanvallen die Palkia kan hebben zijn Dragon Tail en Draco Meteor, waarmee hij alle dragon Pokémon zal vernietigen. Toch moet je oppassen, want dragon aanvallen zijn ook super effectief op Palkia. Palkia kan ook Fire Blast of Hydro Pump als aanvallen hebben, waardoor hij van alle markten thuis is.

Sterkste Sinnoh Pokémon in Pokémon Go

Dit zijn de sterkste Sinnoh Pokémon die je op dit moment kunt krijgen in Pokémon Go. Heb jij een van deze Pokémon in jouw team zitten? Laat het ons weten in de comments hieronder! Gaat het jouw niet om de kracht maar om het uiterlijk? Bekijk dat de top 10 beste shiny Pokémon in Pokémon Go.

Populair Nieuws

Laatste Reacties