Pokémon Legends Arceus brengt open world gameplay

News
maandag, 01 maart 2021 om 9:45
pokemon legends arceusf1614608120
Het mocht dan wel 25 jaar duren, maar Pokémon gaat eindelijk een gewaagde nieuwe stap maken. Met Pokémon Legends Arceus gaat de bekende reeks met schattige monsters een open world gameplay systeem hanteren. De game staat op de planning voor begin 2022.
Tijdens de Pokémon Presents van afgelopen vrijdag werden Pokémon-fans wegens het 25-jarig jubileum getrakteerd op een prachtige verrassing. Naast remakes van Pokémon Diamond & Pearl, komt er namelijk een grote open world Pokémon game aan. Waar Briliant Diamond en Shining Pearl, de namen van de Sinnoh-remakes, voor 2021 op de planning staan, komt Pokémon Legends Arceus begin 2022 uit.
In de nieuwe titel wordt een oude tijdsperiode aangedaan die nog niet eerder verkend is. Het oude Sinnoh staat centraal waarin spelers de taak krijgen om de eerste Sinnoh Pokédex op te stellen. Dat het een oude tijdsperiode betreft wordt wel duidelijk via onder meer de Pokéballs die een speciale ketting hebben om te sluiten.
pokemon legends arceus 8f1614608760

Pokémon Legends Arceus gameplay gaat op de schop

De gameplay van Pokémon Legends Arceus gaat dan ook flink op de schop voor deze tijdsperiode. De eerste trailer doet velen denken aan The Legend of Zelda Breath of the Wild en dat is niet verwonderlijk. Dat is namelijk precies de stijl waar The Pokémon Company voor gaat. Via een open world kunnen spelers namelijk nieuwe monsters vangen en de Pokédex vullen. Qua starters kan gekozen worden tussen Rowlet, Cyndaquil en Oshawott, drie Pokémon die in de Gen 4 games juist géén starters zijn.
Check de eerste trailer hieronder.

Populair Nieuws

Laatste Reacties