Officieel: PlayStation gaat los met State of Play op 8 juli!

News
dinsdag, 06 juli 2021 om 16:45
ps5 controllerf1592919068
Sony was één van de grote afwezigen op E3 2021 en er gingen dan ook geruchten dat ze in juli met een State of Play zou komen. Dat is nu officieel bevestigd, want op 8 juli gaan er verschillende PlayStation games getoond worden!
Op E3 2021 pakte Microsoft groot uit met de Xbox & Bethesda games showcase, waarbij er enorm veel titels voor de Xbox Game Pass werden getoond. Microsoft heeft daarmee flink wat momentum gepakt, dus de verwachting was dan ook dat Sony binnenkort zal komen met een eigen show om het initiatief weer over te nemen.
Dat is nu officieel bevestigd door PlayStation. Op 8 juli, precies de datum die werd gemeld in de geruchten, zal er namelijk een nieuwe State of Play worden georganiseerd. Die kan je donderdag vanaf 23:00 Nederlandse tijd volgen via Twitch of het YouTube-kanaal van PlayStation.

Wat wordt er getoond op de State of Play?

Tijdens de presentatie van Sony kunnen we genieten van een uitgebreide blik op Deathloop. Dit is opvallend, want deze titel is afkomstig van een Bethesda studio - Arkane om precies te zijn - die nog exclusief verschijnt voor de PS5 en PC. Daarnaast zullen er ook indies en third party games worden getoond, maar welke dat precies zijn is nog niet bekend. Sony meldt ook meteen dat we geen beelden van God of War: Ragnarok of Horizon Forbidden West hoeven te verwachten.
Er gaan ook geruchten dat op de State of Play officieel bekendgemaakt wordt dat Bluepoint Games overgenomen is door PlayStation Studios. Dat werd vorige week per ongeluk gemeld door PlayStation Japan op Twitter, maar vervolgens weer snel verwijderd.

Populair Nieuws