Nintendo hint mogelijk naar meer Ring Fit Adventure content

News
woensdag, 07 juli 2021 om 9:00
2021 07 06 ring fit adventuref1625595021
In een recent gesprek met investeerders, vertelde Nintendo-directeur Shuntaro Furukawa over de toekomst van het bedrijf. Furukawa kreeg ook enkele vragen over Ring Fit Adventure. Zijn antwoord is mogelijk een hint dat we in de toekomst meer Ring Fit Adventure-content krijgen.
Ring Fit Adventure is een immens populaire fitnessgame voor de Nintendo Switch, waarin je met behulp van een speciale ring een avontuur kan beleven. Met behulp van diverse fitnessoefeningen moet je verschillende vijanden zien te verslaan. Deze game is zo populair dat er al meer dan tien miljoen exemplaren werden verkocht.
Nintendo-directeur Shuntaro Furukawa werd tijdens een gesprek met de investeerders gevraagd of de populaire fitnessgame een tweede deel krijgt. Hoewel Furukawa niets te melden had over een vervolg, gaf hij wel aan dat Nintendo meerdere initiatieven wil nemen om te zorgen dat mensen Ring Fit Adventure blijven spelen.
Wat "meerdere initiatieven" betekent, is niet duidelijk. Het is niet ondenkbaar dat Furukawa doelt op toekomstige nieuwe content, of updates die bestaande content nieuw leven inblazen. Hoe deze potentiële content er verder uit gaat zien is afwachten.

Ander nieuw projecten van Nintendo

Ring Fit Adventure is niet de enige titel waar Nintendo mogelijk nog toekomstplannen voor heeft. Zo zijn er enkele geruchten dat het bedrijf de Donkey Kong-franchise meer liefde wil geven. Donkey Kong zou zelfs de volgende grote franchise van het gamebedrijf moeten worden. Volgens bronnen komt er een nieuwe DK-game, een animatieproject, een uitbreiding in Super Nintendo World en merchandise.