De Horizon Forbidden West release wordt uitgesteld - Stelling van de dag

Article
maandag, 05 juli 2021 om 18:00
horizon forbidden west 4f1622150852
Horizon Forbidden West is één van de meest geanticipeerde games van 2021. Nadat in mei de eerste gameplay van de open-world game van het Nederlandse Guerrilla Games getoond werd, dachten velen dat hier ook een releasedatum zou volgen. Die bleef alleen uit en dus doet het bij ons de volgende stelling oproepen: de Horizon Forbidden West release wordt uitgesteld.
Inmiddels zijn we bijna anderhalve maand verder, maar is het nog steeds akelig stil rondom een releasedatum voor Horizon Forbidden West. Na de State of Play zou de game namelijk relatief snel van een releasedatum voorzien worden. Gezien we nog steeds niet gehoord hebben, doet het steeds meer mensen vermoeden dat 2021 misschien toch nog net te vroeg is voor de nieuwe open-world game van Guerrilla Games die zowel op de PS4 als PS5 moet verschijnen. De stelling van de dag is dan ook duidelijk:

De Horizon Forbidden West release wordt uitgesteld - Stelling van de dag

Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn vandaag weer vanaf 19:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!