Update - Vergeet de gratis PS Plus games van juni 2021 niet te downloaden!

Article
maandag, 05 juli 2021 om 17:30
june 1920x1080 enf1622044262
Sony heeft de gratis PS Plus games voor juni 2021 bekendgemaakt en het was geen grote verrassing door een lek. De games die voorbij komen in juni 2021 zijn niet misselijk. We gaan lekker knokken en een flinke pot samenwerken in maand zes van het jaar! Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van juni 2021.

Update - PS Plus games zijn nu nog te downloaden!

De PS Plus games van juni 2021 zijn nog heel even te downloaden. Woensdag wordt de nieuwe lading PlayStation Plus games gratis beschikbaar gemaakt. Welke titels dat zijn, kun je hier checken.
Oorspronkelijk bericht hieronder:

Virtua Fighter V

Vechtersbazen opgelet. SEGA is terug met Virtua Fighter, een van de franchises waar het digitale knokken mee begon. Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown is namelijk een remake van de vechtgame uit 2007. De remake komt exclusief naar PS4 en wordt komende maand gratis via de PlayStation Plus line-up. De gameplay heeft een nieuw jasje maar zal vertrouwd aanvoelen, net als de vele karakters in de game. Speciaal voor deze remake hebben de levels nieuwe achtergrondmuziek, zijn de menu's ververst en ziet alles er natuurlijk net even wat gelikter uit. Zijn jouw mouwen al opgestroopt?
star wars squadronsf1634200069

Star Wars: Squadrons

Ben je niet zo van vuistgevechten? Geen probleem, want Sony brengt met de gratis PS Plus games van juni 2021 ook Star Wars Squadrons mee. De game laat je je eigen schip en squadron aanpassen waarna je je klaar mag maken voor een ruimtegevecht van jewelste. Reis af naar bekende omgevingen en niet eerder getoonde planeten waaronder de verwoeste maan Galitan.
Afhankelijk van je gekozen kant vecht je tegen piloten van de Imperial Fleet of de New Republic in epische 5 tegen 5 gevechten. Ben jij uit het juiste hout gesneden om je team naar de overwinning te sturen?
20210527 operation tangof1622140388

Operation Tango

In de gratis PS Plus games komt nog wel eens een game voorbij die een specifieke eis heeft. Zo hebben we al vaker games voor VR gekregen. Dit keer is de vereiste dat beide spelers een werkende microfoon hebben, want Operation Tango gaat om het gebruik van je stem.
Het co-op-spionage avontuur neemt je mee naar de nabije toekomst, waarin je met een vriend of vriendin aan de slag moet om de vrije wereld te redden. Communiceren is de enige weg om de vele puzzels in de game op te lossen. Hoe ver komen jij en je maatje?
Dit artikel is op 3 juni 2021 bijgewerkt.