Dit is het beste Amazon Prime aanbod voor haar!

Article
zaterdag, 08 mei 2021 om 12:00
amazon prime logof1620380792
Het Amazon Prime aanbod is enorm groot. Alhoewel er tientallen films en series te bekijken zijn waar je op de dienst extra voor moet betalen, zijn er nog eens talloze andere films en series die Amazon Prime aanbiedt, waar je zelf niks extra’s voor hoeft te betalen als je abonnee bent. Hieronder staan een aantal films uitgelicht die voor vrouwen een genot om te kijken zijn!

1. Palm Springs

De eerste Amazon Prime film die leuk is voor haar, is Palm Springs. In de film ontmoeten Nyles en Sarah elkaar toevallig tijdens een bruiloft in Palm Springs. Hier is Sarah het bruidsmeisje. Toch wordt de situatie alsmaar ingewikkelder wanneer ze niet kunnen ontsnappen van deze locatie, zichzelf maar ook van elkaar.
De film bevat een mooie cast, met namen zoals Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine), Cristin Milioti en Camila Mendes (Riverdale). De regisseur van de film is Max Barbakow. Palm Springs is een film uit 2020, gloednieuw en gratis te bekijken als Amazon Prime abonnee.
Bekijk de trailer van Palm Springs hieronder:

2. Ocean's Eleven

Ocean’s Eleven gaat over Danny Ocean, die zijn handlangers over heel de VS bijeenroept om plannen klaar te maken voor een grote diefstal. Het plan is om deze diefstal te plegen in een casino, dat om de nabij 150 miljoen dollar voor het team kan opleveren.
In de film spelen jouw favoriete acteurs zoals Brad Pitt, George Clooney en Matt Damon. Ocean’s Eleven is perfect voor als je al jouw favoriete acteurs in een film wil terugzien, zonder dat het te saai wordt. Deze film draait dan ook vooral om de actie.

3. Chemical Hearts

In Amazon Prime film Chemical Hearts speelt Riverdale actrice Lili Reinhart de geheimzinnige en nieuwe klasgenoot van een romantische eindejaarsleerling die gespeeld wordt door Austin Abrams. Gaandeweg de film komt het duo meer te weten over liefde, verlies maar ook over henzelf. Dit zorgt voor een gecompliceerde maar mooie relatie tussen de twee.
Chemical Hearts is een romantische film die gericht is op het jonge publiek, maar is ook een genot voor volwassenen om te kijken. Het is geregisseerd door Richard Tanne en is uitgekomen in 2020.
Bekijk de trailer van Chemical Hearts hieronder:

4. The Notebook

The Notebook is ook wel bekend als één van de bekendste romantische films van de afgelopen jaren. In deze film worden twee jonge geliefden in de jaren 40 uit elkaar gedreven door de oorlog, maar ook door klassenverschillen. Een man beschrijft in zijn dagboek het meeslepende liefdesverhaal van Allie en Noah, gebaseerd op het gelijknamige boek van Nicholas Sparks.
De cast van de film bestaat uit Rachel McAdams, Ryan Gosling, James Garner en Sam Shepard, om er een paar op te noemen. De film is geregisseerd door Nick Cassavetes.

5. Last Christmas

Daenerys Targaryen, oftewel Emilia Clarke, speelt de hoofdrol in de 2019 film Last Christmas, die nu op Amazon Prime staat. Zij speelt Kate die als elfje werkzaam is in een kerstwinkel. Ze is ook wel een pechvogel die telkens de verkeerde beslissingen neemt. Op een dag ontmoet ze Tom, een aardige man met een mysterieus verleden. Hierdoor verandert haar wereldbeeld drastisch.
Last Christmas is een romantische film, waar mensen in spelen zoals Emilia Clarke, Henry Golding en Emma Thompson. De film is geregisseerd door Paul Feig.
Bekijk de trailer van Last Christmas hieronder:

6. Pride & Prejudice

Pride & Prejudice is een historische, romantische dramafilm dat gaat over de vijf zusjes Bennet, waar hun moeder een grote opdracht voor zichzelf heeft: geschikte echtgenoten vinden voor haar dochters. Op een dag vliegen de vonken ervan af tussen Elizabeth Bennet en Mr. Darcy, een rijke vrijgezel die vlakbij de familie gaat wonen. Toch zorgen de klassenverschillen enige complicaties tussen hun relatie. Kunnen zij dit overkomen?
De cast van Pride & Prejudice bestaat onder andere uit Keira Knightley, Matthew Macfadyen en Brenda Blethyn. De film is geregisseerd door Joe Wright en is ook wel gebaseerd op het beroemde, gelijknamige boek van Jane Austen.

7. Mamma Mia

Wie kent deze film eigenlijk niet? Mamma Mia! is een romantische musicalfilm, waar nummers worden gezongen door de cast, gebaseerd op de beroemde band ABBA. Het verhaal gaat over de aanstaande bruid Sophie, die haar biologische vader wil vinden voordat ze gaat trouwen. Omdat ze niet weet wie dit is nodigt ze drie mannen uit naar het Griekse eiland, waar tevens haar moeder woont, om te kijken wie haar echte vader nou is. Toch zorgt dit voor enkele dramatische maar ook romantische gebeurtenissen.
Mamma Mia! is over de gehele wereld wel bekend en heeft namen staan zoals Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Firth. Ook staat het tweede deel van Mamma Mia! genaamd Here We Go Again op Amazon Prime. Hiervoor moet je dan wel extra kosten voor betalen. Maar het eerste deel is volledig gratis te bekijken voor Amazon Prime abonnees.
Bekijk de trailer van Mamma Mia! hieronder:

8. Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Eternal Sunshine of the Spotless Mind is een grote mengelmoes. Zowel komedie als romantiek, maar ook sciencefiction. In de film spelen Jim Carrey en Kate Winslet de hoofdrol. Hun relatie in de film verloopt alles behalve goed, waardoor zij een operatie ondergaan om elkaar te wissen van hun herinneringen.
De geprezen Amazon Prime film is geregisseerd door Michel Gondry.

9. Divergent

Een dystopische, romantische film? Daar staat Amazon Prime film Divergent om bekend. Het verhaal gaat over Beatrice Prior, die in een post-apocalyptische wereld leeft die is opgedeeld in vijf facties. Zij wordt ingedeeld in Onverschrokkenheid, waar ze traint om een krachtige soldaat te worden maar ook het karakter Four ontmoet, waar zij samen moeten zien te overleven.
De cast van de beroemde dystopie-film bestaat uit Theo James, Shailene Woodley, Zoë Kravitz en Ansel Elgort. Als je romantische scènes wil tegenkomen maar geen al te langdradige film wil bekijken, is Divergent perfect voor jou. Tevens zijn het tweede en derde deel van de franchise ook gratis te bekijken voor Amazon Prime abonnees!
Bekijk de trailer van Divergent hieronder:

10. Judy

Deze film gaat over de legendarische Judy Garland, gespeeld door Renée Zellweger. Nadat haar carrière in Amerika niet meer op het hoogtepunt staat, reist Judy in 1968 af naar London om op te treden in een reeks uitverkochte theatershows. In deze film kun je een paar legendarische nummers horen van haar zoals Somewhere Over the Rainbow.
De film bestaat uit een paar romantische aspecten, maar gaat vooral over het leven van Judy Garland en de drama die daaromheen speelt. De cast van de film bestaat onder andere uit Renée Zellweger, Michael Gambon en Rufus Sewell.

Nog meer Amazon Prime aanbod voor haar

Naast dat hierboven een aantal prachtige films opgenoemd zijn, staan er natuurlijk nog tientallen andere films op Amazon Prime die geschikt voor haar zijn, zoals: Mr, & Mrs. Smith, After, love Actually, Aloha en Monte Carlo.
Ben jij van plan één van deze films te kijken op Amazon Prime Video? Laat het weten in de reacties!
Klik hier om te abonneren op Amazon Prime!

Populair Nieuws