Deze extra kanalen zijn de moeite waard op Amazon Prime Video

  Amazon Prime Video heeft vanuit zichzelf al best wel een degelijke bibliotheek aan films en series, maar het kan nog enorm uitgebreid worden. De streamingdienst biedt namelijk nog een paar extra kanalen aan.

  De extra kanalen van Amazon Prime Video roepen vaak meer vragen op dan ze daadwerkelijk beantwoorden. Zo is er al gauw de vraag waarom je kan abonneren op extra kanalen en wat je er dan aan hebt. Nou eigenlijk best wel veel, de kanalen geven je namelijk toegang tot veel meer films en series. Nou kan je de meeste wel links laten liggen, maar er zijn een paar kanalen op Amazon Prime Video die de moeite toch waard zijn.

  StarzPlay

  StarzPlay is een extra kanaal dat je toegang geeft tot meer films en series. Zeker als je dol bent op Twilight is het een kanaal wat je eigenlijk niet mag missen. Alle films van Twilight zijn namelijk via dit kanaal te vinden op Amazon Prime Video. Nou is het wel een van de mindere extra kanalen bij de streamingdienst, maar de DC-serie over Alfred Pennyworth, de butler van Batman, schijnt wel heel leuk te zijn.

  Film1

  Film1 ken je misschien al als dat pakket met extra kanalen op je televisie. De dienst is ook beschikbaar via Amazon Prime Video en geeft je toegang tot een gigantische hoeveelheid topfilms. Nou is het al interessant om het extra kanaal aan te schaffen voor Midsommar, maar het is nog interessanter dat je al toegang krijgt tot Parasite, ongetwijfeld een van de beste films van het afgelopen jaar. Die film alleen al maakt het de moeite waard.

  MGM

  De extra kanalen van MGM zijn ook wel interessant op Amazon Prime Video. Vooral omdat MGM je toegang geeft tot een gigantische hoeveelheid klassiekers. Dan hebben we het niet alleen over Robocop, The Terminator en Stargate, maar ook over Rocky. Laatstgenoemde film is vooral de moeite waard om te kijken omdat we er recentelijk achter kwamen dat Sylvester Stallone niet meer zal terugkeren in de iconische rol.

  Extra kanalen op Amazon Prime Video

  Mocht je aan al deze extra kanalen nog niet genoeg hebben op Amazon Prime Video, dan is er nog steeds niks om je zorgen over te maken. Er zijn namelijk nog veel meer extra kanalen, zoals het History Channel, te vinden die je toegang geven tot heel veel extra content die de moeite waard is. Zo heb je voorlopig dan in ieder geval wel iets om te kijken en hoef je niet verveeld te raken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.