Kijktip: Kijk nu deze nieuwste Kate Winslet serie op Ziggo GO

News
dinsdag, 20 april 2021 om 14:30
mare of easttownf1618908560
Ziggo GO gaat los met de nieuwste HBO series uit te brengen op de dienst. Zo hebben we al The Nevers zien verschijnen, maar hierbij komt nu ook een nieuwe Kate Winslet serie, waar zij de hoofdrol in speelt. Waar gaat deze nieuwe HBO serie, genaamd Mare of Easttown, nu over?
We hebben al veel HBO series zien verschijnen op Ziggo GO. Natuurlijk hebben we allemaal Game of Thrones hierop kunnen bewonderen, maar ook Euphoria, Westworld en de nieuwe serie The Nevers. Hierboven op komt de gloednieuwe serie, waar Kate Winslet de hoofdrol in speelt genaamd Mare of Easttown, ook op Ziggo GO te staan.

De nieuwste Kate Winslet serie op Ziggo GO

De nieuwste HBO serie Mare of Easttown gaat over een detective in een klein dorp in Pennsylvania. Onder toenemende druk van de gemeenschap in dit dorp krijgt de detective, die Mare Sheehan heet, de opdracht om een onopgeloste zaak van een vermist persoon, die vermoedelijk vermoord is, nieuw leven in te blazen.
Bekijk de trailer van Mare of Easttown hieronder:
Kate Winslet schittert als Mare Sheehan in de nieuwste HBO serie op Ziggo GO. Hiernaast spelen mensen zoals Julianne Nicholson, Jean Smart, Angourie Rice, David Denman en Evan Peters ook een grote rol in de serie.
De eerste aflevering staat nu op Ziggo GO. Het eerste seizoen heeft zeven afleveringen, waarvan er elke week 1 te bekijken is op de dienst. Ga jij de nieuwste Kate Winslet serie kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties