Er komt geen Brooklyn Nine-Nine seizoen 9

News
zondag, 14 februari 2021 om 12:00
brooklyn nine nine season 6 gaat niet door 131394
Vreselijk nieuws voor iedereen die fan is van Brooklyn Nine-Nine. De comedyshow over politieagenten in New York stopt na het achtste seizoen en zal dus geen seizoen 9 krijgen.
Het is een treurige dag, want vandaag weten we dat Brooklyn Nine-Nine geen seizoen 9 gaat krijgen. De serie gaat stoppen na het achtste seizoen wat in 2022 moet komen. Dat maakt NBC, de ontwikkelaar van de serie, bekend. We zullen de avonturen van detective Jake Peralta en zijn collega's op het politiebureau van Brooklyn absoluut missen. We zullen helaas ook nog wel even moeten wachten op het achtste seizoen.
Dat seizoen komt namelijk pas in 2022 en zal maar tien afleveringen bevatten. Aanzienlijk minder dan we gewend zijn van een seizoen van Brooklyn Nine-Nine. Het verhaal zal in het achtste seizoen afgerond worden, omdat er dus geen seizoen 9 komt. De cast zal ongetwijfeld ook treurig zijn over het eindigen van de serie, veel castleden gaan regelmatig met elkaar om en het lijkt op foto's van de set wel alsof ze het altijd leuk hebben tijdens het filmen van de serie.
brooklyn nine ninef1573214276

Eerder stopgezet

Dit is niet de eerste keer dat een seizoen van Brooklyn Nine-Nine niet doorgaat. De serie zou namelijk al eindigen voor seizoen 6, FOX wilde de serie niet meer maken. Gelukkig sprong NBC toen in het veld om de serie over te nemen zodat we nog konden genieten van Brooklyn Nine-Nine. De kans dat zoiets nu weer gaat gebeuren voor seizoen 9 is niet heel groot helaas of Netflix moet even de ring in willen stappen om nog een succesvolle serie op te pakken.

Populair Nieuws